"Spöa skiten ur dem , bara in och veva!!"

Det ska nog bli mitt nya motto, garvade ihjäl mig när jag hörde det. Alla kanske inte tycker det e så kul men jag tyckte det var hysteriskt roligt, jag är en lättroad person med mycket fantasi.

Har legat i ett bad jätte länge nu och jag har fått ny energi. Känner mig mer som mig själv än vad jag gjort på länge. Ibland behövs det inte mycket för att bli glad igen.
Nu ska jag ta tag i den sista skiten och bara gå in och veva!! :D♥

Lyckligare än på länge just nu

Just nu känns det så otroligt bra, det enda som skulle göra det fulländat är om jag hade min pojke här som höll om mig oxå. Vet inte om det beror på att jag älskar julen och det här är första tecknet (1:a advent) på att den är på väg eller om jag ser ett ljus i tunneln i allt plugg?
i vilket fall så har det vart en underbar helg och jag vill inte vakna upp ur det här lyckoruset imorgon o känna pressen igen. Jag önskar att de sista dagarna går fort och går bra.
taggar för en mysig jul ledighet♥

mysig dag

tack vare min pojke!
känner mig smått nyförälskad igen...har en underbar kille♥

"Du är lämpad för tjänsgöring i Försvarsmakten"

jag kan om jag vill... nu gäller det att bestämma sig ifall man ska göra grundutbildning eller inte? Lumpen eller inte? hm.....

En månad kvar!

Om exakt en månad fyller jag 17 år!
Äntligen!♥

En sådan dag som det borde finnas fler av

Vaknade upp med min pojkvän, tog sovmorgon, hade en lektion (prov dock, men det gick hyfsat så det är lugnt), åkte till optikern som sa att allt var perfekt med linserna, shoppade på egen hand och bara mös runt. Hittade god mat i frysen och åt massor. Fastnade med en kopp te i soffan och bestämde mig för att koppla bort mig från plugget den här kvällen.

borde vara fler dagar som denna just nu...
puss och kram

Underbar lördag!

Solen skiner och jag e galet lycklig just nu, känns just nu som om de flesta problemen gått upp i rök. Det kommer antagligen komma tbx senare men just nu kan jag slappna av och stänga av lite, helt underbart!
har precis sagt hejdå till min pojke, men blir inte ifrån honom så länge då ja ska till honom ikväll för middag med hans familj.
ska ut i det vackra vädret om ett tag och gå en promenad!
ha det gött! :D

Måste skriva av mig nu...

Jag har väldigt dåligt självförtroende just nu...pga skolan.

Det känns som om allt skolarbete går åt helvete och att jag misslyckas med allt. Efter matteprovet som gick åt helvete har det känns som om allting är jättesvårt och det självförtroendet som jag brukar ha gällande skolarbete har försvunnit.
Det känns så tråkigt...jag brukar ändå tycka skolan är helt okej och till och med kul... inte nu. Känns som om jag bara misslyckas. Jag vet inte heller vad jag ska göra åt det...ämnen som jag har haft bra koll på och till och med vart duktig i failar jag i (i min bemärkelse failar jag när jag inte uppnår det jag förväntar av mig själv). Det är ingen annan som sätter den här pressen på mig, utan jag sätter den själv. Vill nog bevisa för mig själv att jag kan, att jag är duktig. Men just nu orkar jag inte längre, det känns som om jag kämpar och bara misslyckas. Känns som om jag gör mitt bästa men det räcker inte. Jag är så trött på allt. har nog bara en väldigt stor svacka och förkylningen hjälper väl inte till.
Men jag känner mig väldigt nere och ganska så misslyckad just nu...
hoppas att det blir bättre snart.

Måste meddela ,nu när hickan är över

och jag kan sluta dampa över den, en jätterolig nyhet!

Igår lade en kille till mig på Facebook och jag kom först inte på vem det var (antagligen av tillfällig sinnesförvirring) men sen ramlade poletten ner, det var ju en av mina bästa kompisar (och även under två månader i 4/5an min pojkvän). Fick lite av en chock! Skitkul att höra av honom eftersom jag inte hört av honom på 5 år nu!
Bröt fullständigt med gamla klassen när jag började 6an för att börja om lite på nytt. Men det är sjukt kul att höra vad som hände med alla och främst att ha återfått kontakten med typ den enda som jag skulle vilja ha kontakt med från den klassen.
kul att snacka gamla grejer oxå, jag har förträngt mycket från den tiden men fick tbx lite minnen nu när jag för en gång skull hade någon att snacka med som oxå var med! En som visste vad jag snackade om! Bl.a. hade vi en helt störd lärare som hette Vello Pop och det är inte på skämt. Han var fan alkoholiserad eller ngt... lite urflippad period i mitt liv som jag tydligen lyckats förtränga mesta delen. Vilket faktiskt har vart ganska skönt. Vissa delar är inte värda att minnas och vissa sörjer jag att jag inte minns.
oj nu fick ni verkligen mina tankar nerskrivna ordentligt... men så kan det bli!
nu ska jag dö lite efter en lite tuff pluggdag...

Hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner

Jag hatar hicka!
så himla störande!

Lördagkväll :D

Precis sagt hejdå till min Martin och taggar nu för en grym kväll med tjejerna!
Haft en helt underbart mysig dag idag även fast vädret vart pissigt, får hoppas att kvällen blir lika bra ;)
Hej hopp!

Torsdag= nästan helg

Så fort äckelonsdagen är förbi, jobbigaste dagen i veckan, så känns det som om helgen snart e här. Ska iväg o klättra idag med lite folk. Sen blire väl hem och plugga lite. Skulle helst sova...
puss

Rysningar

Helpless when she smiles - backstreet boys
Tyvärr en dålig version, men ni som har spotify BORDE verkligen lyssna. Helt underbar. Man smälter lite...

Vandringen fortsätter

Tänkte fortsätta mig färd in i min garderob och fortsätta rensa ut den...inte lite jobb att bli av med allt men det blir snyggt ;)
Kan inte någon bara komma o säga att de har lust att bygga en "walkingcloset" till mig och fylla den med underbara kläder. Samtidigt kan den personen komma och säga att den har lite tårta till mig, för jag e av någon anledning sjukt sugen på prinsesstårta (A)
Nej men nu blire rensning och sen historiauppdrag!
Wish me luck!


Att rensa graderoben betyder:

  • Oanade upptäckter (både bra och dåliga)
  • Barndomsminnen
  • Lyckliga återförenanden
  • Förundran över vilken sämst smak man har haft
  • Konstiga små manicker och grunkor
  • Gamla slöjdsaker
  • Teckningar
  • Saker som man helst vill glömma bort
  • Att man hittar narnia (nej men nästan, för garderoben blir så stor när man väl är klar)
Så min slutsats är nu efter att ha rensat min garderob förutom några av de ovanstående sakerna är att:
rensa garderoben är som att titta tbx på sitt gamla liv och plocka fram det nya. Djupa tankar eller hur?;)
Nej nu måste jag sova innan jag börjar skriva ner riktigt konstiga saker!
puss på pannan

Grisförkylningen

Först och främst undrar jag om det är någon som inte snackar om svininfluensan? Känns som om alla panikar smått över den. Sen tycker jag att det hela är väldigt uppblåst. Visst det är otroligt läskigt och sorgligt att folk dör i influensan men o andra sidan dör det folk i vanliga influensor världen över hela tiden.
Men i vilket fall så skulle jag ha tagit vaccinet idag tsm med min syrra, men när vi kom till stället där det skulle va vaccin så var det slut... Ska man vara glad eller ledsen över detta? ingen som vet xD
skulle vart skönt att ha det gjort så man slipper göra det senare, men o andra sidan har jag ingen större lust att bli sjuk de närmaste dagarna ;)
får se hur det går med vaccineringen... to be continued helt enkelt:)

Oj vilken befrielse

Det är med linser! :O Ska ha de här nu i två veckor sen blire o pallra sig tillbaka för o fixa för ett halvår.
Slipper glasögonen, JIPPI KA-YEY!!

Linser

Juste, imorgon ska jag på synundersökning och grejer för att skaffa linser. Äntligen! ska bli skönt att slippa glasögonen och huvudvärken när jag inte orkar bära dem :D

Lite läskigt däremot att man ska köra in något i ögat varje dag...men men

Söndagsplugg

Och min hjärna säger qué?!?!?

A rainy saturday but a heart ful of sunshine

Sorgen över min mosade mobil har gått över och det är inte för att jag är beroende av mobilen som jag sörjer att den gick lite sönder, utan det är för att jag fick den i present av min far för att jag hade kämpat för betygen i grundskolan. Känner mig så dåligt som lyckats göra sönder den efter bara ett år. Men men...inte gråta över spilld mjölk... :)
Min kusin som pluggar i Luleå kom ner till oss igår så jag möttes av kramar och glatt snack när jag kom hem. Jättekul att se honom! Inte ofta man får göra det. Så vi satt o snackade o spelade tv-spel som varken han eller jag gjort på hur länge som helst. Var faktiskt sjukt kul xD
Idag ska jag träffa min pojkvän inne i stan där vi ska traska runt lite och ha det bra, sen blire väl antagligen myskväll här hemma :)
just idag känns allt toppen hoppas att det håller i sig :D
juste på tal om absolut ingenting, har hittat världen mest mysiga mössa! Jag brukar inte tycka om mössor för att jag ser helt galen ut i dem men den här e helt underbar:
Den satt inte kvar länge på mitt huvud igår, max 20 min innan någon annan snodde den XD
puss och kram

HELVETSES JÄVLA SKIT FAN !"#¤%&/()=?

Var med syrran och mamma i Centrum och kollade mjukisbyxor och vad tror ni hände?! telefonen gick i golvet och jag har för närvarande en äcklig liten spricka över hela skärmen!!
Garantin har säkert gått ut och jag måste pröjsa massa för att betala skiten!! Fan nu e jag lite lessen :(
Har i alla fall bokat tid för att fixa linser på måndag, äntligen!
Helvete min dag blev dålig!

gullig text

Little steps follow me all through my life
Little smile, little sunshine
I think no one could be better than her

Little boys with their toys try to get her heart
Little boys won’t get far
They can´t get her skin and the sweet laughter

Don’t believe you’re better than me
My girl is mine
Can’t you see she’s loving just me
It’s obvious you cannot win with me

Every day every way she is my little pie
She is just treating me right
And I’d do anything just to keep her safe
You can look; you can undress her in your minds
You can look but you can’t bite
You can’t take my princess away, you snakes

Don’t believe you’re better than me
My girl is mine
Can’t you see she’s loving just me
It’s obvious you can not win with me

Kladdigt väder

Inge roligt väder men en glad maria!
Rock away
peace out sistas and brothas!

Nu börjas det igen

Pluggandet hemma, tröttheten, det underbara flummet i skolan, nisses kemilektioner (segast i universum), kampen mot mattetalen, uppdrag, inlämningar, förhör, roliga människor, lycka över betygen, frustration över misslyckanden och njutandet av helgen...
vardagen rullar vidare ;)

The pretender - Foo fighters

Love to hate monday

Tagga för skola, tagga för plugg...
The party song - Emery
This is my last advice,
leave with me 'cause you could die tonight.
I've got this, I've got this
I've got this so go ahead home.
The drugs you use as a place to hide.
This will end bad if you don't get this right.
I've got this, I've got this,
I've got this, I don't need you.

Ångest

Vill inte börja plugga igen :(

RSS 2.0