Kemiprov och sedan lov!

När morgondagen är över (om jag överlever kemiprovet) så är det lov! Det ska bli så underbart skönt! Verkligen helt jäkla fantastiskt!! :D
Franz Ferdinand – Do You Want To

Love is like oxygen

Love is like oxygen
You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die
Love gets you high

Tycker om den här låten först och främst för att jag hörde den när jag var liten och den räknas som nostalgi. Det andra som gör den bra är den underbara kopplingen som görs i refrängen, det är så sant.

Sweet – Love Is Like Oxygen

4,3,2,1

Nedräkning till påsken och framför allt lovet nu känner jag! Dock ska man överleva ett kemiprov någonstans där i mellan :S Hoppas verkligen att jag sätter i alla fall ett litet VG det skulle vara underbart. Det är bara att köra hårt och hoppas att man möter så få väggupp som möjligt på vägen!

 

Men för övrigt i det lilla livet jag lever så känner jag att jag är lycklig och förvånansvärt nog så skrämmer det mig lite...Låter det konstigt?

 

Låt mig säga såhär så kanske ni förstår. Oftast när jag har känt mig genuint lycklig och bekymmersfri "för länge" så händer något som fullständigt rubbar mig världsbild och slänger ner mig från toppen igen. Därför känns det alltid lika läskigt och underbart när man är såhär glad. Men vill inte åka på smällen som kanske kan komma när du minst anar det. Men o andra sidan, man ska ju kanske inte oroa sig för det man inte kan påverka och bara vara lycklig så länge man kan det?

 

Vet ni...jag tror att jag kör på den, hoppas på det bästa och njuter så länge det får kännas bra. Smällen tar jag när den kommer och hoppas för guds skull att det kan få vara en liten smäll den här gången :P

 

Nu blire sängen med en bra bok eller film...har inte riktigt bestämt mig än :P

Va tycker ni själv bäst om, film eller bok?


Slitig helg

Men en otroligt kul en! :D Nu är det bara att tagga inför skolan igen...

Hård träning

MIna armar är som gelé, benen som spagetti, huvudet som bomull och rygg och mage som en lite hård klump. Idag körde de hårt, förhoppningsvis kan jag rulla ur sängen imorgon xD
Och vet ni vad, jag älskar den här känslan! Att få ta ut sig helt och bara känna att man lever lite:P

Övertrött

Tycker att John Blund är lite osynkad...jag var skittrött nyss och nu e jag övertrött och därför pigg. Illa! Nej jag får fan i mig tvinga mig själv att sova nu annars lär jag vara död imorgon.
I'm out people!♥

Owl City – The Saltwater Room
Mysig låt att somna till

Min nya repeat-låt

Maroon 5 – She Will Be Loved
Gammal jag vet men jag älskar den!

Wihooooooooo!!!

Fick idag ett samtal om att jag ska in på fredag och utbilda mig till kassapersonal på apoteket. Mia's got a job!:D
Alla creds till Edling som hjälpte mig ♥

Tillägg: Satte engelska redovisningen idag med högsta betyg!!! Idag har det vart en bra dag :D

Lättroad!

Jag måste nog vara den mest lättroade människan som finns, jag garvar helt galet mkt åt det här:
http://lolpics.se/?id=1693
HAHHAHAHAHA helt underbart! xD

Lånsam dag...därför mycket musik

Jason Mraz - Butterfly

I go ballistic because of the frickin' snow!!

Jag e så trött på snön nu och var så glad över att det smälte fort, men självklart så ska de jävla vädergudarna retas lite och ösa ner snö hela dagen idag!! RAWWRRR, MORR, SPOTT och FRÄS

 

Har i alla fall pluggat klart så mycket matte som jag förstår mig på och kan lösa. Får fråga min lärare om några tal som e helt hopplösa. Nu sitter jag och lyssnar den här låten på repeat:

Alicia keys feat usher - If I ain't got you

 

Har haft den på hjärnan idag tillsammans med Jackie Wilsons "Your love keeps lifting me higher" som typ ingen i min vänskapskrets har hört för att den e så jäkla gammal :P

 

Anyways, lite senare kommer jag kanske att träffa Edling  och sen blire nog en ganska så tidig kväll.

 

Nu ska jag nog ta o hoppa in i en dusch!


Sitter i sängen

Nu sitter jag i sängen och funderar på vad jag ska göra idag...
Tyvärr så kommer jag inte fram till något roligt som jag ska göra. Såhär ser listan ut:
  • Plugga matte
  • Städa rummet
  • Plugga Kemi
  • Förbereda lite inför engelska redovisningen på tisdag
Jag önskar att det var fredag idag och inte söndag så man slapp den oundvikliga söndagspaniken...
Nej nu ska jag nog ta o resa mig ur sängen...
Pussar

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

Det är som en halleluja-kör inom mig varje gång jag vaknar och ser solen lysa och snön smälta. Tog en promenad idag med Martin och hans syster och för en gångs skull så frös man inte, någonstans! det var nästan för varmt att gå i jacka! :D yey!

A bad hunch

Ni vet när man får känslan av att någonting dåligt  kommer att hända snart? Just den känslan har jag nu, det har varit lugnt så länge nu på den sociala fronten att det känns som om det snart skulle komma som en bomb som återigen får alla känslor att spinna runt som arga myror i kroppen. Jag önskar verkligen att mina känslor den här gången har fel för jag är verkligen rädd för det som kan hända om något går väldigt fel.

 

Har ni någonsin känt såhär?

 

Nu ska jag äta och tagga inför kickboxningsträningen ikväll :)

 

puss

 

 

 

 



Nyfärgad!

Nu har Edling färgat blonda slingor i mitt hår, så nu är jag inte askblond längre :D Jippie!
Lite fräschare, lite bättre. Nu väntar jag bara på sommarvärme och ordentlig sol så att man kan bli lite brun!

Happyhappy Mia!

Hade verkligen en helt underbar dag i Romme igår, orkade inte slänga in ett inlägg när jag kom hem jag var alldeles för trött. Jag i stort sett åt, duschade och somnade. Har haft lite skön träningsvärk idag i muskler som man inte riktigt visste att man hade :P
Miike Snow - Animal

Romme

Imorgon blir det att gå upp klockan 5 på morgonen och tagga till bussen...Tidig morgon men så värt det!
Det ska bli superkul! :D

Checklista

Skidhjälm

Linsvätska (fick en rosa linsburk med♥)

Underställ

Klippa håret

Städa rummet

Plocka fram allt inför Romme på tisdag
Plugga matte och psykologi 

Ska nog ta tag i rummet och Romme grejerna nu...Wish me luck!








I've fallen in love with...

Foo Fighters! ♥
All my life
Erase/replace

Survivor

Fysikprovet är över och jag överlevde :D Imorgon är det redovisning i psykologin, efter det kan man känna att det är någorlunda normalt igen. Tisdag nästa vecka så blir det Romme! Taggar inför det :D Hm... var det något mer jag ville säga. Jo, en av mina kusiner från småland har kommit hit och bor hos oss ett tag. Alltid trevligt ;)
Ska försöka att sova lite mer inatt, det är välbehövligt. Men först..en stoooor kopp te! :)
Favvis teet funkar alltid ;)

Det snurrar i min skalle

Allt snurrar runt runt och runt en gång till...Så känns väl min vardag just nu. Helt snurrig.
Familjen - det snurrar i min skalle

Återhämtning

Sakta men säkert börjar man återhämta sig och ladda på nytt för mer plugg...Men mest av allt just nu så önskar jag att jag kunde få vakna upp varje morgon och känna att jag fick göra det som jag vill göra och inte det jag MÅSTE göra. Måste är för övrigt ett av de mest vanliga, energikrävande och negativa orden som finns enligt mig. Min lärare i svenska sa en gång att man inte måste göra någonting, man har ju alltid ett val. Men jag anser att visst "måste" du göra vissa saker, då valet står mellan det som borde göras och något som knappt är valbart så blir det här valet mer till ett måste. Nu låter jag väldigt negativ här men det är jag inte. Jag bara njuter av att jag för ett tag kan vakna upp och inte känna (tänka på) massa måsten och jag sörjer att jag faktiskt inte får göra det oftare.

 

Jag har haft en underbar dag idag tillsammans med två av mina absolut bästa vänner, Martin (min pojkvän) och Edling (som droppade in och snodde till sig en nackmassage från mig och kollade Step up med oss). Förmiddagen tillbringade Martin och jag framför böckerna, dock blev det inte lika mycket att vi tittade i böckerna och gjorde uträkningar utan snarare att vi ritade gubbar över matte och fysikpapperna. Känner verkligen inte något som helst driv och ingen direkt självdisciplin att direkt ta tag i skolan. Men vettu vad...jag MÅSTE hur lite jag än vill och orkar. Så det får bli att man sitter lite varje dag de sista dagarna nu.

 

Puss och hej



RSS 2.0