Hemma igen

Efter att ha vart en snabbvisit nere i Kalmar. Vi har målat, skruvat, putsat, städat, klipptgräs, fixat och donat. Att börja sommarlovet med att jobba på sommarstället inför midsommar är ingen höjdare :P Men det blev ju iof grymt fint!

Det är så mysigt där nere, grönt, tyst, kossor överallt, nära till havet och oftast fullt ös från allt folk som sk akomma och hälsa på. Alltså ofta precis som jag vill ha det. Enda problemet är ju att det inte är "mitt folk", "mina människor". Hade det vart det så hade det ju vart helt perfekt, hade aldrig velat åka hem då ;)

i vilket fall så kommer jag att stanna i sthlm nu tills torsdag, tror jag det blev, för att sedan dra ner till Kalmar, IGEN!! jäkla farande upp och ner i vårt avlånga land men men.

Kommer bli kul på midsommar i vilket fall, mkt folk och alla e ju förstås helt underbart sköna!!

Den här veckan kommer det antagligen bli fullt ös med människor och Martin då jag senare måste hålla mig borta från dem alldeles för mycket senare. 


Hare gött i det svanska sommarvädret!! (dvs regn, just nu)

 



Nu vet jag...

Varför jag är depp...

För sommarlovet betyder oxå 2 månader utan Martin.

Det kommer bli sjukt svårt...

Om jag inte går sönder helt så kommer jag i alla fall sakna hål i mig efter honom

Fan oxå...♥

Avslut

Det var avslutning idag, super härligt att skolan är över!! Tråkigt att säga hejdå till folk som man kanske inte kommer att se på hela sommaren... har lite blandade känslor. 

Just nu så verkar det som om jag till skillnad från alla andra inte är överlycklig. Vet inte vad det är för fel på mig men jag blev skitdepp när jag kom hem från skolan och det känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som helst. Vafan är det för fel på mig?!

Borde jag inte vara glad för att skolan är över och ett helt sommarlov ligger framför mig?

Suck...

Pissväder, pisshumör, orkar inte packa, orkar inte röra på mig alls, orkar inte vara depp...

skit oxå, varför är jag inte glad?



Muse!

Juste glömde säga att Jag och Martinhar fixat biljetter till Muse koncerten i Oktober! Ska bli grymt kul!
Älskar koncerter!


Slut på plugg

Nu är det precis i slutet och det känns för nu finns det inget mer för mig att göra i skolan. Vi hade vernisage idag och hade massa nior som gick runt och kollade på vår utställning om ekologiska samhällen. Det kände faktiskt lite onödigt för de verkade precis lika intresserade som vi var av att stå där. Men det är skönt att ha det gjort för nu är det inget kvar så vitt jag vet. Det lansle tillkommer lite kompleteringar men i såna fall behöver jag inte oroa mig förren nästa vecka. Eller jo juste, bara därför kom jag på att jag har ett boksamtal på antingen måndag eller onsdag men det är inga problem, det går fort ;)

Nu längtar jag som en galning efter sommarlovet. Hoppas på ett superhärligt lov tsm med mycket gött folk! Martin kommer tyvärr vara borta mycket med då får det bli mycket tid med mina underbara kompisar ;)

Som ett tilläg så längtar jag efter solen så att jag håller på att bli galen! vill verkligen att solen ska ta och titta fram nu! Jag känner verkligen hur mitt humör stiger varje gång som solen visar sig :D


Underbart med helg nu!!




Återträff!

Återträff idag med gamla årskursen, fattar knappt att det var ett år sedan vi gick ut!!

Goa människor, sköna minnen, men vissa saker saknar man inte^^ Som alltid ;)

pussar från mig nu håller jag på o dör av trötthet

RSS 2.0