Maria

Idag är det min namsdag^^

fast det hade jag glömt bort tills jag läste Torsler's blogg xD Tyvärr så firar vi aldrig namsdagar, skulle dock vara ganska så kul...vem gillar inte tårta liksom?

nej nu ska jag försöka hitta på ngt o göra, Martin kommer över lite senare...Har inte sett honom på 5 dagar så jag längtar massor!

puss på er

Jag är tillbaka

Saknat mig ??

Ja jag e som sagt tillbaka i stockholm nu efter några dagar i Norrköping. Gillar den staden men borta är bra fast hemma är alltid bäst!!

har shoppat lite för en gångs skull... men jag är lat så jag orkar inte lägga upp några bilder på det jag köpt, det här är inte heller någon mode-blogg så...tyvärr ;) Kan i alla fall avslöja att jag köpte ett par jeans på New Yorker vilket är en TYYPISK Maria affär.

jag har även lyckats dra på mig titeln snorunge igen...satans sture förbaskade järnspikar och ståltråd!! (lägg märke till att jag försöker att dra ner på svordomarna) orkar inte vara sjuk så jag kurerar som satan nu ;)

hur ser helgen ut? Först och främst ska jag träfa Martin som jag har varit borta ifrån i 5 dagar nu :)

Ja men det var väl det jag hade på hjärtat för tillfället...

Puss och kram


Mycket på en gång

Nu har jag vart riktigt dålig på att uppdatera och det är faktikst pga av att det har hänt så mycket och jag inte har hittat tiden eller orken för att sätta mig framför datorn och knappra på tangenterna. Men nu så får ni lite ord som förgylller er vardag...eller nått.

Idag har jag träffat Dennis på dagen, snackat lite skit, sen drog vi och gymmade så jag känner mig helt skönt slut nu...allmänt loj. Igår så var jag på Cybertown dvs  "laser doom" och sköt på folk med laserstrålar och lekte utomjordisk soldat eler ngt, det var skiiitkul!!! Vi var 13 pers som höll på o sprang runt och panga på varandra så det var riktigt kul...efter det drog jag och Edling (som var med på cybertown) hem till mig och kollade film och svullade på kvällen/natten. Hon sov även över här och vi var ju självklart allmänt flummiga som vanligt.

B&J han vi med igår natt oxå, chunky monkey självklart ;)

Har hunnit med att träffa Torsler en sväng oxå, det var välbehövligt...det var lite för länge sen det bara var vi.

Från en sak till en annan så är min älskling Martin i Schweitz (hatar att stava det där ordet) och jag saknar honom massor!! Jag är också väldigt avis på honom som får åka en massa sidor...

nu ska jag fortsätta att dö här i soffan, sen blir det o packa lite inför imorgon då det bär av mot Norrköping där jag stannar tills på fredag.

Vad gör ni under lovet?

Varma kramar mitt i snöyran






Rosa små moln

För er som inte gillar puttinuttiga inlägg, sluta läs från och med nu...

Jag vill bara säga en sak: Jag älskar min pojkvän

Jag har aldrig någonsin sagt det förut så nu vill jag verkligen göra det och dokumentera det... Jag är inte en person som faller lätt och jag har svårt att släppa in folk riktigt nära så när jag säger det så menar jag det verkligen.

Så nu säger jag det och jag menar det...Finns det en övre gräns för hur lycklig man kan vara så är jag på den gränsen just nu och jag hinner inte ramla långt ner från den gränsen förren jag blir glad igen. Varje gång jag ser honom så åker jag direkt upp till toppen av lycka igen.

Kommer sakna honom galet mycket när han åker nu på sportlovet :'(

Det var allt jag vill säga, nu ska jag slänga mig i ett bad^^

Puss♥


Första frieriet

Japp jag blev faktiskt friad till idag, första gången i mitt liv!!

Problemet var bara att han som fria var 70 bast, sa att jag såg ut som en lampa , vi stod inne på claes ohlson och jag har redan världens mysigaste pojkvän!

men annars så!!;) bara o slå till...

han hade för övrigt finaste raggningsrepliken på tal om det där med lampa:

Jag och Teo står vid lamporna inne vid claes ohlson då vi var tvugna o fixa lampor till en Biologiuppgift.

Han: (kommer in från vänster och mumlar något om watt och lampor)
Jag: (smått irriterad och allmänt flummig pga. av hunger och icke existens av rätt lamor) Men ååh kan de inte bara göra lampor som har rätt jäkla spektra jag orkar inte gissa, haha (säger ngt mer om GIGANTISKA lysrör och lägger fram ett asgarv)
Han: hittar ni inte rätt lampor?
Jag: Nej de är lite svårt det här vettu, finns så många men ingen som är rätt (vänder mig till Teo och säger ngt)
Han: Jadu det är inte lätt det här, men du verkar riktigt glad du!! Du är precis som en lampa, det lyser om dig!!
Jag: Haha jaha du, det är väl..eh..bra (Ger Teo ett roat ögonkast vilket återgäldas)
Han: Jaa! om det inte hade vart så stor åldersskillnad så hade jag gift mig med dig (fortsätter mumla ngt om sin och min ålder)
Jag: Jo det är ju lite skillnad i ålder då..
Han: Jo det är ju det...men annars!

Hade jag inte haft Martin ja då jäklar då hade jag slagit till direkt! *host*

så kul kan jag ha det på claes ohlson med min pojkvän och med Teo, det hände förstås mycket mer roligt (tycker jag i alla fall) men jag orkar inte ta upp allt...

hare för gött!





Mitt sätt att motionera

Idag har vart en riktigt slapp, härlig dag med en god bok i sängen som jag typ inte har rört mig ifrån... sen tyckte min mamma att jag och pappa skulle följa med henne ut. Så vi går ut^^

Men tro inte på något sätt att jag har blivit spontant hurtig, haha, självklart så köpte jag mig en chokladkaka på vägen ;)
Alltid bra med energitillskott...eller nått^^

That's my way of exercising

Nej men nu ska jag kolla in låten som har hållit Martin uppe hela natten för att göra ;)

pusshej!




Alla hjärtan

Igår var första gången jag firade alla hjärtans dag på riktigt, med min pojkvän... 14 februari det vill säga 14 dagar sen jag blev tillsammans med Martin (...shit va fort tiden går!)

Från och med nu så gillar jag det påhittade högtiden för första gången ♥

Muuuuuuuu

sa kossan:D
nej men nu ska här uppdateras lite, känns som om jag inte har haft tiden att sitta här och flumma fram ngt vettigt men nu ska jag försöka.

okej vad har hänt...ehm...jag har överlevt ett matteprov fast det var med nöd och näppe, kände mig mentalt misshandlad efteråt xD

Jag har haft body pump i skolan och lider nu av en heeeeeemsk träningsvärk, det är som att ha blivit ca 80 år gammal med reumatism varenda rörelse jag gör ,som har med benen att göra, gör ont xD
Självklart ska Martin utnyttja detta och trycka på lårmusklerna så mkt det går, haha jä*la unge <3

Fredag den 13
idag, ingen otur idag än så länge...eller träningsvärken kanske, men det kan man stå ut med.

imorgon så är det den påhittade högtiden "alla hjärtans dag" har aldrig firat den förut, tycker den är lite ful faktiskt:P Men jag ska träffa Martin imorgon så kanske kan fira "alla <3 dag" för första gången på riktigt eller nått ;)

Nej ska jag vara ärlig tycker jag att "högtiden" är lite dum, den är så fejkad... aja, det kommer bli mysigt imorgon i vilket fall som helst^^

nu är jag sjuuuukt flummig och taggad som fan på ikäll då edling först ska komma över och vi ska snacka skit och spa:a hemma sen bär det av till robin där vi ska spendera resten av kvällen/natten...

så här mår jag idag:
Jag är hög på ngt och är glad åt allt
Kan inte sluta le eller skratta
känner mig älskad (ja det där lät fult i mina öron oxå)
och jag e taggad för ikväll och imorgon

Jippie!

Vad händer i helgen för er då?

hare gött! pussar!
 




Hej och hå!

nu var det länge sen jag skrev igen, hm inte bra asså...

så nu ska här sammanfattas lite :D

i fredags åkte jag hem till Martin och spenderade kvällen där, han bor lite off så det är en bit och åka men what the heck...det är värt det ;)

i lördags så var det en ganska så lugn kväll, Torsler kom över och vi körde Yatzy...HÖR OCH HÄPNA...jag vann!:D
jag brukar otroooligt sällan vinna så förstå min chock. Men det var en riktigt mysig kväll det oxå, kollade melodifestivalen på kvällen och jag är glad att jag missade Af ugglas låt och endast hörde sådär en 2 sek av den på snabbgenomgången... (usch och fy satan vilken jävla låt)

Det ligger för övrigt någon förbannelse över melodifestivalen, man vill inte kolla men gör det ändå för att "man ska göra det". Lustigt det där^^

i söndags så var jag i stan med min mamma och syrran, vi åt på resturang och var kulturella och gick på musikmuseum.

idag måndag...började dagen med samling på morgonen, tema och film (om Rwanda) på förmiddagen. På eftermiddagen så gjorde jag lite spanska men det gick inte så bra för det är svårt att fokusera normalt när man har ett stycke Martin i närheten, hihi. Men jag klagar inte ;D

Ja men det var väl det då :)

ni får roligare uppdateringar senare, orkar inte nu för nu går jag in i koma...

pussar

Bara för att...

Jag sa att jag inte hade någon ordentlig feber så fick jag det igår kväll och var tvungen att acceptera att det blev ännu en dag hemma för att kurera mig mot det här. Fan oxå... aja men sånt e livet. Lite musik lättar ju som vanligt upp tillvaron :D



(Har lyssnat på hans tolkning av den här låten så oootroligt många gånger men jag tröttnar aldrig)

Det här är som kanske vissa känner igen Daniel Lindström som vann Idol 2004, Jag fullkomligt ÄLSKAR hans röst...smälter som smör i solen och kan inte lyssna utan att le. Jag fattar Dock inte varför han inte har blivit större!! Han är ju sveriges härligaste och mest underbara soulsångare!

aja men hans röst gör i alla fall mig glad och jag känner mig nästan frisk av att höra honom, haha:D

nej nu vill jag bli frisk! saknar Martin :(

hare gött nu alla!

Meeen, det här har jag ju inte tid med!

Jag har legat hemma hela dagen idag pga. av en strulande och irriterad hals och allmänt förkylningsbeteende.

 Morr grr nöff..jag har inte tid att vara sjuk! jag vill inte vara sjuk.

Så jag satsar som en galning på att vara frisk till imorgon, det är för tråkigt att ligga hemma som en annan skadeskjuten säl och inte kunna göra så mycket för att man inte ska bli värre. Problemet är att jag inte har en rejäl feber heller så det känns så onödigt xD

Nej nu har jag bestämt mig: Jag ska bli frisk! Jag ska till skolan!
och jag ska träffa Martin! (främst träffa Martin^^)

tror ni viljan är större än sjukdommen?

jag satsar på det i alla fall ;)

wish me luck!

ps. har vart duktig och jobbat igen all matte idag och lyckades få MVG på senaste engelska redovisningen, gör mig lite taggad och glad. Kanske hjälper mot förkylningen;) ds.

Lycka

Jag orkar inte skriva någon novell även fast jag vet att jag inte har skrivit på länge... men en kort sammanfattning får ni i alla fall:

  • Filmen i fredags var himla mysig, riktig tjejfilm. Namnet säger ju allt "bröllopsduellen", haha var ett tag sen jag såg en riktig tjejfilm så det kändes bra. Jag och Edling drog sedan till Robin där vi svullade och kollade film (arkiv X) tillsammans med Peter.
  • I lördags var jag och mamma på hasseludden-spa (yasuragi) och mös runt hela dagen, badade i varmt vatten, peelade, skrubbade, you name it... Underbart skönt! Men otroligt uttröttande, var helt borta när jag kom hem, så det hände inte mycket mer den dagen. 
  • I söndags träffade jag Martin inne i stan och det var om något mysigt! :D
Humöret:
Glad
Uppåt
oövervinnerlig
svävande

nej men nu ska jag ta och försöka plugga lite engelska och spanska glosor...

pusshej!

RSS 2.0