Vips så var man tillbaka i stockholm

japp nu har jag varit nere i norrköping i 6 dagar och haft det mys med småkusinerna och min underbara farmor och farfar. haha låter det trist? kan jag lova er att det inte är^^ det är supermys, tycker jag i alla fall :o) har packat upp alla kläder och allt så det känns skönt att kunna sitta i sängen hemma och bara relaxa. Inte för att jag har gjort ngt annat än det i flera dagar i sträck men...whatever. Det är i vilket fall skönt.

snart så kommer en kompis hit så det ska bli najs :D tror det blir pizza att äta oxå så jag e lycklig, haha.

Disturbed koncert imorgon!:D

pussar på er folket♥

Musik

kan vara ganska uttröttande ibland t.ex. som nu när man har repat med Recharge (dvs bandet utanför skolan) i 2 timmar och innan dess övat med bandet i skolan för att fixa till allt för redovisningen imorgon. Allt hänger på att den blir bra då det är det som kommer att sätta våtr betyg. Musik är helt underbart men är det lite mer framtivningat som i skolan så är det inte lika kul speciellt då man bl.a. är ngt otroligt trött på låten som man har repeterat om och om igen. Men det tar bara några timmar innan man har musikabstinens igen som tur är!;)

men nu är det ajöken fröken från mig

sov sött!♥

Ps. skrev MVG på matteprovet och är överlycklig!:D Ds.

Favorit

Idag har det inte hänt särsklit mycket, det var tema på förmiddagen och vi gick igenom koncpirations teorier vilket var helt okej men kändes lite onödigt i och med att vi inte jobbar med det. Sen på eftermiddagen var det idrott men bara teori (stresshantering) och jag kunde inte slute tänka på en grymt dålig grej om korv jag såg på youtube xD Alines fel alltihop! korv korvarna korv korv...
aja sen efter skolan så drog jag och aline en snabbis till globen shopping (H&M) och jag köpte mig en stor asmysig halsduk och hon köpte strumpor. Nu e jag sjukt trött ingen aning varför:P

Har för övrigt en superbra låt på hjärnan och jag älskar att ha den där (även fast den typ är lagom deppig).


I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
Is it over yet, in my head?
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.

So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

[Chorus:]
You take the breath right out of me.
You left a hole where my heart should be.
You got to fight just to make it through,
'cause I will be the death of you.

men nu ska jag dö lite smått innan jag måste städa

hare gött!♥

Wooooschhh!!

nu känns allt lite lugnare igen, fast det känns som om man inte riktigt har någon koll efter den där helvetesveckan som vi fick uthärda förra veckan. Känns lite som om stormen blåste iväg och lämnade lite gammalt att fixa till och en massa nytt att bygga upp men att man inte har nån jefla aning om i vilken ände man ska börja!
men det blir säkert bra nångång, speciellt eftersom det är höstlov nästa vecka! Countdown pågår.

just nu sitter jag med huvudvärk över hur jag ska få ihop allt nästa vecka...nästa fredag ska jag på koncert med min kusin och hans flickvän, dagen efter det på lördagen så har ja blivit inbjuden till en halloween-fest, MEN (a la Tony Irving)... min kusin och hans flickvän åker inte förren på söndagen och hur kul är jag som person om jag "dumpar" dem där på lördagen speciellet eftersom de kanske då förväntar sig att vi ska hitta på ngt?!

jag måste även bestämma mig om hur jag ska göra när det gäller norrköping, jag kan åka ner till norrköping den här lördagen om jag vill men jag vet inte hur jag ska göra med det heller!

Hjälp mig någon?!

men nu blir det god bajs för hela slanten

hare gött!♥

hahahahaa

jahopp men hur ska man toppa det här då! inte lätt att toppa en sån konstnär i skrivandet, hennes ord verkligen sjunker in och stannar LÄNGE. Får en att fundera på livets lite djupare frågor. Känner att Aline lätt kan vinna nobellpriset^^ jag ska självklart få hälften av pengarna då. Hon vinner i alla fall lätt över mannen utan *host huvud host* öde, hahaha xD

men hejsvejs orkar inte skriva nu





Bajs

Hehehe, jag har nijat Marias blogg, fast egentligen inte, men typ! JAAAA :D:D:D Maria kontrollerar så att jag inte skriver något vulgärt


(PENIS)


Maria sewger kewk tihihihi

//Mvh Aline Utterström, the Great Alien


Ibland behöver man...

...bara var helt egocentrisk och bara tänka på sig själv i några timmar. Vilket jag har gjort nu genom att ha legat i ett underbart varmt bubbelbad i en timma och spenderat ännu en timma med att torka håret, smörja in mig, fått massage etc. helt underbart!

finns det ngt som kan få mig att må bra igen så är det att vara helt egocentrisk i bara några timmar. Just nu känns det som om allt som har gjort mig nere har försvunnit, vilket e superskönt^^ borde göra det oftare, fatta vad glad man skulle vara jämt då. (detta var även min "morot" för pluggandet som jag har kämpat med hela dagen)

men nu så blir det inte mycket mer, ska gå och lägga mig snart. Tidig morgon imorgon.

Pussar♥

Hej igen!

nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade så nu blir det nog ett liiite längre inlägg. Just nu känns min vardag allmänt strulig och jag känner mig helt upp och ner, det är mycket att göra i skolan och jag vet inte riktigt hur jag ska får ihop allt. eller jag vet faktisk tinte riktigt hur jag ska få ihop nånting just nu, det känns som om det är allt och inget på en gång och jag önskar att jag kunde dela mig själv i lika stora bitar och vara överallt samtidigt.

Det känns som om all den tid man har bara försvinner och dem man verkligen vill spendera sin tid med hamnar i skymundan. Känns jättehemskt att det e så men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Får väl hoppas att allt löser sig och att allt börjar klaffa. Hoppas bara att dem i min omgivning förstår det sålänge, känns så hemskt att dem hamnar på någonslags "andra-plats" fast dem betyder så otroligt mycket för mig.

Nästa vecka är helt omöjlig och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt, så det kommer antagligen inte bli så mycket inlägg eftersom typ allt skrivande som kommer att ske på datan kommer att vara i pluggsyfte. USCH!!!!

Men jag har i alla fall inte pluggat sönder den här lördagen tack vare DE UNDERBARA:
Robin
Edling
Peter 
Miche

+ några till. haha gud vad jag älskar er guys!  Ni är precis lika galna som jag e xD

nej det blev inte så långt, orkar inte skriva:P

Pussar ♥

Right now...

I just feel really confused and I just don't want to share everything with you right now. hoppas ni fattar, det kommer kanske en förklaring imorgon.

pussar

5 oktober (Tråkig rubrik jag vet, dålig fanatasi just nu)

Jag kom precis ut ur duschen och sitter nu i sängen med datorn och lyssnar lite på musik och chattar. Man blir så otroligt skönt varm och skön när man har duschat länge, det ända som saknas nu är en kopp te. Fast då skulle jag antagligen självantända eftersom jag har ett litet varmt rum, sitter med datorn i knät och nyss kom ut ur en varm dusch. Här snackar vi om att vara het på riktigt, tävlar med elementen just nu.

Men i vilket fall, jag har vart i Norrköping hela helgen så det har varit total isolation från både mobil och internet då det inte finns något internet eller någon täckning. Faktiskt ganska skönt ibland även fast man inte kan smsa sina favoriter på sms listan när andan faller på, lite trist eftersom det har regnat så mkt att en tydlig gräns vart sjöarna och haven slutar och landet börjar har vart svårt att hitta.

Men nu så ska jag faktiskt vara duktig och gå och lägga mig snart :D
så vi hörs igen nån annan gång!

pusspuss♥

Måååste...

träffa Edling och Robin mer!!! det här går ju inte längre, det är ju helt sjukt vad man saknar dem ibland + alla andra från Kunskap självklart ;) som tur e så har man ju ungefär 1/3 i skolan men man saknar ju självklart de andra 2/3 av folket.

Miss you all SOOOO much guys! ♥

JEFLAR det är redan torsdag!

jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen, det e ju helt sjukt :O det känns verkligen som om allt och inget händer på en gång! jag vet därför inte hur jag ska skriva för att ni ska förstå och för att inte få det luddigt :P allt känns förvirrat och jag vet inte varför? eller jo det finns en sak som jag vet gör mig mycket förvirrad just nu, jag vet inte vad jag ska känna eller tycka. 

ibland önskar jag bara att jag inte var sååå blyg och o-frammåt!

men så e livet just nu, ska träffa Edling och Roobin sen, bara snacka av oss lite^^

men jag orkar inte skriva mer nu

pussar

RSS 2.0