Måste göra ngt

Väntar på att T ska sluta jobbet så att vi kan dra på burger-night hos Misse, är fortfarande inte helt frisk men jag orkar verkligen inte sitta inna och inte göra ngt! Tänkte visa en bild jag skissade på för ett bra tag sen men aldrig la upp, den blev tyvärr aldrig färdig då jag inte hade tid. Önskar att jag var bättre på att måla, kanske ska plocka upp den hobbyn igen?

Klättra på väggarna

Det är vår, fåglarna kvittrar, solen lyser och ger värme, blommorna spirar, det är påsklov, jag ligger sjuk hemma och får spader på tristessen. Amen.

Uppdatera kanske?

Haha okej, mitt liv just nu är lite kaosigt. Det är skivor, skola och allt socialt som ska samspela så jag har lite svårt att få ner det i ord. Men idag ligger jag hemma sjuk (fan oxå!) så nu kanske jag kan försöka få ihop ngt förhållandevis sammanhängande ;)
I måndags var det samskiva och det var så gudomligt roligt! Vart man än vände sig så kände man folk och man träffade folk man inte sätt på jättelänge. Kan man ju inte direkt klaga på.
Brudar på G till skivan!
Taggad brud!
Var lite snyggare på samskivan (tema:maskeradbal) än naturskivan (tema: "så här kommer du aldrig se mig igen")
Eller vad tycker ni? ;)
Nu taggar jag för påsklov och sen är det bara att köra stenhårt igen, det är fan inte långt kvar nu tills vi står där med mössorna i hand! Kom igeeeen nuuu :D

RSS 2.0