Första dagen på jobbet

Nytt. Läskigt. Kom ihåg allt nu Mia kom igen nu! Le mot kunderna. Oj hur gör man nu då? Det här funkar ju inte. Gör jag rätt nu? Nu funkar det. Ja men jag är ju nästan proffs nu. Mia apotekaren, ja men det låter ju inte helt fel. Eller nja? Fast jag har ju i alla fall en fin super grön rock på mig. Då kan man ju inte klaga. Jag överlevde faktiskt.

Gult bälte

Mörbultad, slut i kroppen men väldigt glad.  Jag har gult bälte i kickboxning. Torsler och jag kämpade idag och det gav utdelning. Me like. Nu är jag väldigt trött...saknar min underbara kille. Han kommer hem om lite mer än 24 timmar. Önskar att jag fick somna med hans armar om mig istället för ensam. Men man kan inte få allt. Jag har haft en underbar helg och dag.

Over and out♥

Klassiker som piggar upp

Turn around - phats and small

Me like

MVG i Matte D Nationella, hemmagjord sushi, jobb på måndag, gradering på söndag, målning + BBQ med polers på lördag, kväll med tjejerna imorgon...

Me like

Hate, love, lovehate, hatelove, love love

Nu när jag äntligen har fått något annat att tänka på än skola så kände jag för att skriva av mig här. Nu är det bara nästa vecka och veckan efter det kvar. GUd vad jag hoppas att den här sommaren blir bra. Eller i och för sig...allting som är bättre än förra sommaren uppskattas. Så länge jag slipper det så kan den inte bli annat än bra. Det är lite tragiskt att det är mitt sista sommarlov. Nästa sommar kommer jag att stå där med en vit mössa i handen och en helt annan verklighet framför mig. Läskigt? Ja. Spännande? Olidligt. Men det är i alla fall ett år tills dess och det får bli ett senare orosmoment. Just nu är jag bara så glad att allt jäkla plugg snart är över. Snart kan jag säga att jag överlevde tvåan på natur.

Från en sak till en annan så har min älskade pojkvän åkt till Grekland så den här veckan blir att köra solo. Känns lite tråkigt. Han är den som får mig att gå vidare när jag är trött på skolan, trött på allt, min klippa, min bästa vän, den som alltid får mig att skratta, den som alltid finns där, den som helt enkelt..förgyller min vardag. Det känns lite som om en del av en själv åker iväg varje gång och det blir ju som ni kan förstå lite tomt. samtidigt kan det vara skönt att få vara BARA Mia. Istället för Mia OCH Martin eller Martins Mia. Alltid två sidor av allt.

Tankar från en ganska så slutkörd med glad Mia

Sista stressen

Nu har här varit dött och det är för att jag har pluggat, pluggat, pluggat, försökt hinna med folk, pojkvän och aktiviteter. Shit vad jag önskar att någon bara kunde komma och säga att de löser det åt mig, att jag kan sluta stressa och pressa mig till max. Snart så är det sommarlov och det är det jag räknar ned till och det som håller mig igång.
Förutom att skolan är en enda sörja så rullar mitt liv på bra. Jag älskar min pojkvän som är mitt stöd i vått och torrt och som är mig absolut bästa vän. Det finns ingen som kan få mig att lugna ner mig och tänka klart som han. Nu ska jag försöka slutspurta och sen kanske det händer mer här än vad det gjort tidigare. Jag skriver bara för att jag själv tycker det är kul och för att jag har tid, just har jag och tycker jag ingetdera. Nu vet ni :)

Puss och kram från en stressad och sommarkåt Mia

RSS 2.0