Nv3a imorgon

Kul. Mindre kul. Läskigt. Spännande. Shit nu smäller det

Nu är det slut

Det sista sommarlovet, kanske någonsin. Känns konstigt. Det spöregnar ute och solen skiner. Lite schizofrent väder tycker jag. Jag har tråkigt. Jag är småförkyld och har inga planer. Men jag borde väl ta det lugnt och tagga för skolan. Juppie! Nej nu måste jag snyta mig igen och hitta på ngt att göra. Puss

Trist

JAG.HAR.EXTREMT.TRÅKIGT

Jag erkänner

Jag har varit hemma ett tag och jag har inte bloggat. Stor synd. Eller kanske inte ändå. Jag har haft bättre saker för mig :) Men nu sitter jag här, ensam i en stor villa, åskan mullrar utanför, TV:n är avstängt (får ingen kontakt med satteliterna ändå pga regnet och molnen), med en kopp te och lite choklad som enda sällskap. Så i min desperation (ja eller hur man nu ska säga) så kände jag att här kunde jag få vädra min ångest (eller ja, tristess, kanske?).

Min bästa vän...JÄVLAR VAD DET BLIXTRADE NU :O...aja tillbaka till min vän, så har hon fyllt 18 nu! Snart är jag ensam om att inte ha gjort det än. 4 månaders väntan på det känns helt plötsligt ganska så länge. Men jag dör inte och man kan inte få allt.

Jag har i alla fall en underbar pojkvän. Söt är han också. Är jag partisk? Extremt. Han är bäst. Puss över hela honom. Fast han läser ju iof inte det här så det vet ju inte han om. Synd om honom :)
Idag var jag med en annan bästa vän på bio. Eclipse såklart. Supermysigt. Hittade en söt topp. Regnet skvalade precis som nu.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och hoppas att jag inte blir skrämd av att sova ensam när det åskar. Önska mig lycka till. Over and out, peace and shout.

RSS 2.0