When it's easy enough to find someone who looks down on you

Åh vad jag inte gillar söndagar. De är sega dagar som liksom släpar sig fram i samma hastighet som en överkörd snigel på valium. Man får bara söndagsångest över vad man måste göra i veckan och det är alltid söndagar som man sitter ensam på och tycker synd om sig själv. en riktig deppodag helt enkelt. Lite trist faktiskt. Man kanske ska försöka vända den trenden och skapa nån kul rutin på söndagar? :)
I vilket fall så har jag spenderat denna söndag med att övningsköra en massa, plugga lite och införskaffat mig ett par nya hörlurar^^
Tyckte dem var lite raffiga och skullcandy är ju inte fel. Nej nu måste jag göra ngt åt min rastlöshet!

Skiva!

NU jävlar är det naturskiva som gäller!!!!! :D

Så svårt är det väl inte eller?

Dte är ju bara 3 månader kvar, det kan väl inte vara så svårt att ta sig igenom det?
favvorlåten just nu, underbar text:


Romme imorgon!

Ska nog gå och lägga mig strax då jag ska upp 4.40 imorgon ;)

Though I walk in the shadow of death I fear no evil

Update in the life of Mia:
  • Skrev G+ på kemiprovet, skrev Mvg på förra provet... känns stabilt! (Kan det möjligtvis bero på att vår lärare är labil och opedagogisk?)
  • Det är en vecka kvar till naturskivan!
  • Jag har fått min studentmössa och den är sexig (eller så sexig nu en studentmössa kan vara)
  • Jag ska åka till Romme på torsdag (yey!)
  • Jag ska pierca en helix på fredag tsm med Edling
  • Det är tre månader kvar innan vi går ut!
  • Jag är så sjuuuukt skoltrött så att gudarna inte har sett dess like...men det är bara att fortsätta traggla. Är lite seg nu efter 12 år i skolan och alltid försökt att vara helt topp-presterande.

Oh maaaan!

Det är så himla mkt som händer nu så man hinner knappt att reflektera över vad man gör egentligen. Naturskivan kommer springandes mot oss i rasande fart och det gäller att pröjsa och fixa utklädnad. Själv ska jag vara Goth/emo/punkare a la lisbeth salander, kommer bli asnice! :D Är taggad till 1000 till det! Samtidigt som man egentligen bara vill ta vara på den sista tiden med de här människorna i gymnasiet så måste man hantera det sista i skolan med och jag är så sjukt skoltrött så det går av ren vilja (om ens det, jag brukar få muta mig själv). Ja nej men det är väl typ det som händer nu! Man försökter överleva vardagen och leva på helgerna! Just denna helg blir det träff med Edling på fredag (imorgon), jobb och utgång på lördag och chill på söndag.

Kass uppdatering jag vet, men hey jag är upptagen med händerna på annat håll ;) (fri öppning för misstolkning)(skämt åsido...)(eller...?)

Byeee

RSS 2.0