Thief

Hittade den här på fridas blogg och jag tyckte den var skithäftig!
Så jag var tvungen att sno den^^

Ten strikes and you're out

O'Spada – Ten Strikes
Lyssna på denna underbara text!

Vill ha pronto!

(från only)
Ge mig nu!

Determination

It's all about determination, diciplin, fokus and about being stubborn. It's a matter of attitude and I'm changing it today.

150 needels piercing my heart

150 bilder ligger i en låda i mitt rum. 150 bilder jag inte kan kolla på. 150 bilder som rymmer 10 gånger så många minnen. 150 bilder jag inte vet vart jag ska göra av. 150 bilder jag nu gömmer för att skydda mitt redan blödande inre. Gömmer och glömmer dem som jag gömmer och glömmer de känslor jag inte längre är tillåten att känna. Hur kan en person få 150 pappersark att brinna som glödande kol i mina händer och i mitt inre så fort jag rör vid dem. Jag har nog aldrig känt mig så här svag.

Fight fire with fire

Denna låt gör mig glad i en tid då allt inte verkar gå min väg. Jobb hela helgen, B-e-a-utiful!
The Used – Burning Down The House

Everything went better than I expected

Asså mitt liv just nu, skratta gråta? jag satsar på att skratta xD

Oh fuckin fuck fuck

Take me away from it all!

Måndag 11/10 -10

Som en gudagåva är jag ledig idag, som en lite mindre gudagåva gäller det stenhårt plugg av kemi och matte. Men det får det vara värt. Jag har haft en jättemysig helg.

I fredags gick jag hem och somnade tidigt...helt slutkörd. I lördags så jobbade jag, hälsade på Teo och Edling på jobbet, köpte hårfärg, färgade håret (haha blev typ vithårig, kanske inte riktigt meningen), chillade med Edling på kvällen i väntan på killarna och fest, dock var de för sega så vi sket i det och jag tog istället och sov 12 timmar i sträck. Gudomligt med sömn!

Igår så träffade jag Edling, Torsler, Kristin och Lollo inne i stan på en mysigt fik vid namn fotöljen samt köpte skorna som jag visade i förra inlägget, dock svarta istället. Efter det blev jag upphämtad av Teo och vi åkte hem till mig och lagade mat, snacka skit och kollade på film.
Nej nu måste jag svepa nudlarna och fortsätta plugga!

Rihanna – Russian Roulette
My drug right now

I like 'em, what do you think? ;)



Som en storm

Som att befinna sig i en orkan...jag står i orkanens öga och tittar på allt som händer. Jag står och försöker reda ut vad det är jag ser. Reda ut vad det jag ser får mig att känna. Jag känner lycka och samtidigt förvirring, och samtidigt sorg och samtidigt känner jag mig så älskad. Hur får man ordning. Det enda jag kan tänka på nu är att låta orkanen dö ut så att allt landar på marken igen. På så sätt kommer jag att se dem tydligt. Tydligt nog att kunna förhålla mig till det som se säger till mig. Ibland måste man bara älska att leva :)

Totally blank

Well...it's empty, not to feel anything anymore.

Och så går det lite upp...

sen går det lite ner, sen går det inte alls, sen går det alldeles för mkt. Måste jag tala om att mitt liv är en berg och dal-bana utan dess like? Balder my ass. Åk med mig en dag och du kommer vara lika adrenalinpumpad och spyfördig som vilken övermodig liten snorvalp som helst som vågat sig upp i läskigaste attraktionen.

Men o andra sidan ska man inte klaga. Hur kul vore det om en liv vore som en rak berg och dalbana (en rakbana?)? Utan en endaste liten krökning? Då har man ju verkligen inte fattat det här med berg och dalbanor eller livet med för den delen. Man får ibland vara den där lilla övermodiga snorvalpen som slänger sig upp i vagnen och bara hoppas på att man inte ska svimma av rädsla och glädje när första bergen eller dalen kommer. Man kan inte styra hur vagnen ska gå, det enda man kan göra är ha så kul som det bara går genom hela livet.

Amen

Katastrofer kommer om 10

Kan inte något bara gå åt rätt håll i mitt liv!? Varför måste jag stöta på motgång efter motgång hela jävla tiden. Kan jag inte bara få glida med och ha det bra?? Men det är tydligen inte menat att det ska vara så lätt...
Christina Aguilera – You Lost Me

Första fysik B provet avklarat

Känner mig helt slut fast det bara är måndag, fysikprov drar all livsglädje ur en. Det knasigaste är bara att jag är typ ganska duktig på det, men jag tycker att det är så jävla tråkigt! Aja nu är det avklarat och imorgon är det ledigt :D
Ska kurera mig imorgon, tror jag har lyckats få i mig bacelusker nånstans ifrån :(

Hm..life goes on...step by step. Det är fan lite kaosigt mitt liv om man tänker efter, men varför göra det...det gör ändå ingen lycklig!

Fredag<3

Efter den här veckan så är jag så jäkla lycklig över att det är fredag^^ Är så trött...Dock så är det jobb imorgon och plugghelg den här helgen då det är fysikprov på måndag  -.- Men men...life's a bitch!
För er med spotify så bjuder jag på lite musik (orkar inte leka med youtube idag):
Rihanna – Only Girl (In The World)
Atreyu – Lose It
Flyleaf – Fully Alive
Hej för mig