Back and writing

Jag är för tillfället sjuk och har hur mycket som helst att göra, hela den här veckan har gått åt helt fel håll än vad jag har velat att den skulle göra. Men det går ändå! Sitter just nu pch försöker avsluta massa uppgifter som ska in den här veckan eller vara klara inför nästa veckas NP och så.
Sitter och lyssnar på lite musik och just nu avgudar jag den här:

The feel good drag- Anberlin ♥

Mycket i skolan nu

Så därför kommer det att vara dött här tills jag säger annat :)
Sakna mig inte för mycket!

Hade lite bloggtorka :)

Fick ingen som helst lust att skriva där ett tag även fast det hände massor av grejer, bl.a. så var jag med i en laserdome tävling i skrapan i tisdags. Men nu orkar jag inte komma ihåg vad jag inte skrev och istället skriva om idag! :D
Idag vaknade jag med baby M bredvid mig i sängen och vi tog det riktigt långsamt hela morgonen tills han var tvungen att dra till sin fotbollsmatch. Jag gick ut och gick med min mor och syrran. Vi gick till centrum, shoppade och drog tbx :)

Köpte dessa! De är så mycket snyggare i verkligheten och precis min stil, hittade så mycket mer som jag bara dreglar över (men tyvärr tog det stop i budgeten). Kanske lägger upp en "önskelista" sen ;)

vad som händer nu vet jag inte, tar det som det kommer :)

Some days I wake up dreaming

Första dagen i skolan efter lovet, bara o bita tag i skiten igen och köra! 2 mån till sommarlov, en baggis! (nja, inte direkt) Men det går nog bra!
Glad över dagens väder...drömmer mig bort till sommaren...


Detta är mitt paradis på jorden, mitt sommarställe utanför Norrköping♥

Gud vad jag längtar dit!

Hahaha Mia humor


Trasig tumme och rivningsarbete

Inte särskilt rolig rubrik kanske. Men idag så har vi alla rivit altanen för att göra den större, så större delen av dagen har gått ut på att plocka brädor, dra spik, slå och sparka sönder staket och slita i allmänhet. Men det har vart underbart väder och jag älskar att jobba med kroppen så man kan inte klaga direkt. Tummen fick sig lite stryk dock och huden sprack (?!) typ lite när den hamnade i kläm. Aja det läker ;)

Nu har jag ätit för tre och suttit i bastu så jag är helt död, orkar inte skriva nu...

Pussar

Solig dag och Marilyn Monroe

Har haft en jättemysig dag idag inne i stan tsm med Edling och Älsklingen. Vi fixade present till Lollo som vi ska till på 18års-maskeradfest imorgon, sen åt vi på mandarincity (sushi- och mongoliskbuffe) för att sedan gå till gallerian och äta glass.

Imorgon blir det fulltös här hemma med att fixa, sminka, spraya, klä på och laga mat. Killarna ska först spela match med BK blåbär och sen bär det av hem till mig för att äta och klä ut sig och sedan dra vidare till fest :) Det kommer att bli superkul! Själv så ska jag klä ut mig till Marilyn Monroe :D

JAA!:D

Fick precis reda på att jag satte kemiprovet (som jag trodde jag skulle flunka helt) på  VG nivå! Snacka om att en sten lyftes från mina axlar nu!

Jag kanske inte är helt körd i kemin ändå... :D

Det här gjorde min dag!

Fick även in lönen från i lördags så nu är man lite rikare och ikväll ska jag ha en riktig spa/myskväll med Martin♥

I'm a happy girl!

Oh please give me!

Ray-ban original wayfarer♥
Ray-ban Metall II aviator♥

Fräsching!

Bastu+ansiktsmask+peeling+bra bok+hudkräm=En fräsch, ny Mia som nu ska gå och lägga sig och läsa bok tills hon somnar ;)
Kom för övrigt helt random att tänka på uttryck för att säga att någon är lite korkad t.ex.  "Alla indianer inte sitter i kanoten" "alla chips e inte i påsen" "hissen går inte ända upp" "osten har trillat av kexet" "Lampan lyser inte på översta våningen" "Har inte alla hästar hemma". Haha lite kul att tänka ut nya "ordspråk"...

Nej nu ska jag sluta skriva ner precis ALLT som snurrar i mitt huvud för då kommer ni tro att jag e fullständigt koko.

Natti♥

Se upp för svordomar...

HELVETESJÄVLAFITTKUKARSEL TILLHÖRANDE EN CRACKPUNDARAPA TILL VÄDERGUD SOM MED ENDAST SÅGSPÅN I HUVUDET BESTÄLLDE HELVETES JÄVLA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ?!?!??!?!?!
Nej jag e inte alls lack :)

Påskkärring

Igår var jag och älsklingen utklädda till påskkärring respektive påskhare och gjorde små barn glada i skrapan genom att dela ut godis. Riktigt kul men oxå väääldigt jobbigt! Så jag somnade tidigt igår och sov som en död fram till 11. Sov typ konstant och jättehårt i 13-14 timmar. Har aldrig sovit så länge utan avbrott någonsin! Lite läskigt faktiskt... Tror det kan bero på att stressen har släppt nu och kroppen återhämtar sig lite. Jag är i vilket fall utvilad och taggad för nya äventyr.

Ikväll ska jag hem till Adam och mysa med härliga människor!
Men just nu så ska jag dö i soffan ett tag för jag har ätit massor av påskmat och känner att jag håller på att spricka...
Puss♥

BK Blåbär

Off to the guys practise in an hour. Försöker för tillfället att bestämma mig för vilken färg jag ska ha på naglarna och hitta påskkärringkläder tills imorgon. Inte lätt kan jag meddela...
Sen bär det nog av till Mr. M ♥

Nej nu ska jag fortsätta leta grejer och packa...

1 April

Jag har faktiskt inte blivit lurad idag..haha men bara för att jag säger det så kommer det säkert att hända. I vilket fall så är det den 1:a och jag och Mr.M firar 14 månader, känns tokigt att det har gått så lång tid :P
Idag ska jag nog slappa sönder orkar inte så mycket mer, imorgon bär det nog av till BK Blåbärs (The guygang's korpen fotbollslag) träning för att garva med killarna lite och se på när det spelar. Sen ska jag hem till baby och leta påskkärringkläder till jobbet i Skrapan på lördag då jag ska dela ut ballonger till barn. Haha det blir nog ruligt!!

Nej nu ska jag fortsätta att njuta av min ledighet!

Ps. Fick MVG - på kompletteringsprovet på fysiken! :D Yey MF yey!

RSS 2.0