O' spada

O'Spada – Pay Off

Hade inte hört talas om detta band innan jag hörde deras musik hemma hos pojkvännen min. Riktigt annorlunda och nice :) Ett stockholmband som blandar 80's och R'n'B. Tummen upp för det!

Här tänkte jag skriva

Om bröllopet, om gårdagens röj på Gustav adolfs torg med två av världens bästa Dj's och om dagen med pojkvännen. Men jag orkar inte riktigt formulera mig och det är nog bäst att jag inte ens försöker. Hade i alla fall en super härlig dag igår och kul kväll med pojkvännen och hand bästa kompis. Jag har även kommit fram till att jag har en riktig "hus-man" till pojkvän som i morse (klockan två på dagen *host*) fick för sig att laga scones och kunde receptet i huvudet. I love that man♥

Det finns inte mycket som är bättre

Jag har varit på konstigt humör i två dagars tid och idag knäckte jag gåtan varför. Jag behövde träna och ta ut mig fullständigt. Jag har inte fått träna på länge och min kropp får spel då, jag klarar inte av att inte få röra på mig och ta ut mig. Måste komma ihåg det nu när jag inte har kickboxningen förrän i höst igen ;)

Jag älskar att ta ut mig fullständigt och sedan bara sitta och känna hur hela kroppen slappnar av.

I'm not Jesus

Apocalyptica♥

ett ganska så annorlunda band, alla förutom trummisen spelar el-cello. Sen plockar dem in olika sångare. Här har de plockat in sångaren från slipknot/stone sour.

Älskar en röst

Jag älskar Craig davids röst. Jag smälter fullständigt.

Hot stuff

All the way
Det var allt jag hade att säga. Amen.

Past forward

En av de bästa filmer som har gjorts. Har ni inte sett den så bör ni se den. Var beredd på att gråta ;) Det har jag precis gjort.

Kent släpper nytt

Två tummar upp!

Stavningskärring...

...som jag är så hatar jag när fort skriver han istället för honom. "jag gav den till han" "han gick till han" Satan människor!!! lär er svenska och säg att ni ska "gå till honom"!!! Jag känner mig som en stavningsnazist men det här är något som stör mig ända in i benmärgen :P

En virrig text som ni antagligen inte kommer att förstå

Det kan vara för att det är mitt i natten och för jag alltid brukar tänka mer då och bli mer känslosam. Men jag fick lust att skriva några rader.

Att se ett hinder och veta att det är svårt är lättare än att veta att det kommer utan att kunna förbereda sig för det. Att vänta på en smäll som kanske kan komma är värre än att veta att den ska komma. Det finns inget värre än att gå runt med en känsla av att något stort kommer att hända utan att veta om det faktiskt är så. Det är inte lätt när det är svårt. Men det är alldeles för svårt att hålla sig ifrån att tro att man ska åka på en smäll när man har det alldeles för lätt. Det är kanske pessimistiskt att säga så men har man åkt på smällen förut kommer man aldrig att sluta oroa sig. Men den tanke som går igenom mitt huvud just nu är att jag önskar att jag kunde få sluta oroa mig för något som hänt för länge sen men som fortfarande gör att jag inte vågar ha det för lätt.

Och då var man fri

Sommarlov. Regnig dag på sommarlovet men ändock sommarlov. Underbart. Det var allt jag hade o säga. Amen

Someone who cares

Three Days Grace – Someone Who Cares

Ändrat om

Så nu finns det en kategori som heter musik som alla mina musiktips ligger i ;)

Kent

Min nya kärlek.
Vy från ett luftslott (punks jump up remix)

Töntarna

Hjärta

Dear John

Igår så var jag iväg och såg "lärarna vs 3: orna" - matchen. Vi satt vid planen med thaimat och najs sällskap. Sen drog jag, Anna och Tilda iväg och såg Dear John. Superbra film men oxå väldigt sorglig. Den drog tillbaka lite tankar som jag gärna sluppit och som jag trodde att ja kommit över. Men men den är verkligen sevärd och otroligt gullig. Jag var inte hemma och i sängen förrän vid 1 någonting och då var jag supertrött. Väcktes imorse av att telefonen ringde (verkar ha blivit ett stående inslag i min vardag, att bli väckt av telefonen. Men det är ingen som söker mig av dem som ringer :P) och då kunde jag lika gärna gå upp. Ledig idag, relationsdag imorgon, klasskamp på torsdag och sen är det avslut. Sweet potatoes!

Ps. Fick reda på av min pojkvän att jag hänga med till Estland i sommar till deras hus där. It will be awesome!

Sista veckan

Sitter i skolan med Martins dator. Han redovisar sitt sista arbete nu. Snart är det över och vi har överlevt. Jag vet att jag tjatar om det men det känns verkligen som en milstolpe. När jag stod här i höstas och såg allt som jag hade framför mig så kändes det överväldigande, hur 17 ska man klara av allt det där?! var min enda tanke. Men faktiskt så har det vart ett år som jag inte kommer att glömma för mellan allt plugg och all oro så finns det så underbara människor som får den jobbigaste tiden att flyta på utan större hinder på vägen. Mina underbara kompisar har gjort att jag har fått tänka på annat när det har behövts och fått mig att slappna av. Underbart!

Revenge!

Jag fick MVG i fysiK! Herregud...jag som hatar fysik. All jävla kamp har lönat av sig!! AAAAAAAAAAAHHH vilken lycka :D

I stort sett sommarlov

Nu har jag inget kvar...Jag är färdig med allt. Detta firade jag med att dra och köpa två nya bikinis och lägga mig ute och sola :D

Tycker att min man oxå kan bli färdig med plugget så han oxå kan få slappna av i solen med mig. Men snart är det över för alla. WONDERBAAAAAR!!:D

En låt om ett hjärta som går rakt in i det

Som det strålar från ditt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

Baby's back!

And he makes me happy :D
Nu gäller det bara att köra igenom den här veckan sen så är det över! Jippie!

RSS 2.0