The Studio

Det här var mina favoriter från idag:
Blev faktiskt nöjd, brukar inte tycka om mig själv på bild^^
Men nu är jag vääldigt trött, det tog heeela dagen:P Nu måste jag packa, ska iväg på biologi intensivkurs i en vecka. Tycker inte om att packa xD Missar alltid hälften...

Photoshoot

Imorgon så ska jag, Torsle roch Edling fotas i studio ^^ ska bli kul, får de hur det blir ;)

Just like that


Will I?

Will I lose my dignity?
Will someone care?
Will I wake tomorrow from this nightmare?



Rastlös

Fördelen och nackdelen med att ha kommit in i en rutin att träna mycket är att man har MASSOR av energi. Fördelen är att man orkar göra mycket och är konstant taggad. Nackdelen är att man bli väääldigt rastlös av sig. Idag tänkte jag ta en dag med lugn och ro. Och jag kan inte sitta still! Nej nu tar jag en promenad med lite musik i öronen!

Påminn mig

Om att en stor pizza med en lika stor klick beasås inte är att föredrag efter att ha tränat. Mår väääldigt illa just nu...så nu dör jag och min nu till synes gravida mage ner i soffan och jobbar hårt på att slappa.
Puss och smek

Min ovanliga fobi

Som en fortsättning på det tidigare inlägget så tänkte jag att jag skulle avslöja min konstiga fobi. De personer som känner till det här om mig kan jag räkna på handen, men det skulle vara kul att kolla om jag är helt ensam med det här :)

Jag är livrädd för saker under vatten, speciellt om de inte ska vara där naturligt t.ex. bojar, sänken, vrak osv osv. Jag kan få panik av att simma för nära en boj eller om jag tittar under vattnet och ser ngt konstigt. Skulle jag se ett vrak i vattnet skulle nog mitt hjärta stanna av rädsla. Jag kollar aldrig under vatten om jag inte vet exakt hur botten ser ut eller om jag vet vad som finns där. Jag har inga problem med sjögräs eller så. Det är inte heller några problem med bojar och så utomlands där man ser botten och vattnet är väldigt klart. Jag får ångest och ont i magen bara jag tänker på rep eller nät under vatten.
Jag skulle aldrig ens doppa tån i det här vattnet:
Skulle kunna få panik om jag simmade och såg en sån här en bit bort:
Skulle antagligen dö en smula om jag såg det här, mår dåligt bara av att titta på det:
Så nu vet ni min konstiga fobi;)...har ni några fobier?

Ovanliga fobier

Haha någon som känner igen sig?

Aikmofobi: Rädsla för vassa och spetsiga föremål. Människor som lider av detta i extremt hög grad kan till och med vara rädda för ett pekande finger.

Agyrofobi: Rädsla för att korsa en väg. Den har inget med trafik att göra, eftersom en tom väg är lika skrämmande.

Anthofobi: Rädsla för blommor. En åkomma som kan göra det mycket svårt för den drabbade att röra sig utanför bostaden.

Charophobi: Rädsla för att dansa. Många tycker inte om att dansa, men här talar vi om en skräck, som kan göra människor sjuka.

Coulrofobi: Rädsla för clowner. Och det gäller inte bara onda clowner, som ju skall vara skrämmande, utan också om helt vanliga sådana.

Nomofobi: Rädsla för att vara utan mobiltelefonkontakt. Det är en av de senast beskrivna fobierna. Den kan vara så uttalad att man aldrig stänger sin mobiltelefon och har den med sig överallt.

Osmofobi: Rädsla för lukter. Detta tillstånd kan vara begränsat till en enda speciell lukt eller alla slags starka lukter.

Phobofobi: Rädsla för fobier. Man kan också bli så rädd för att bli rädd att detta i sig blir ett problem.

Spectrofobi: Rädsla för speglar och den egna spegelbilden. Det är ett sällsynt tillstånd men uppfattas som en extrem fruktan för att inse vem man är.

Tetrafobi: Rädsla för siffran 4. Denna fobi är särskilt utbredd i många asiatiska länder, där orden för 4 och död ofta är mycket lika varandra.

Konstigt vad folk kan vara rädda för xD
Källa: http://illvet.se/manniskan/psykologi-beteende/tio-ovanliga-fobier

Dagens

Humör: Väldigt trött men annars är det bra
Kläder: Just nu sitter jag i ett par urtvättade mjukisar och en rutig skjorta
Hår: Uppsatt i en boll på huvudet
Händelse: Fick MVG i Biologi B! Yey! :D
Vill ha: Ojoj det finns väl mkt man vill ha? Men ska man vara lite down to earth så önskar jag att någon kunde work some magic med mitt hår. (I go lite amerikan sådär ibland känner jag)
Måste: Man måste väl egentligen alltid plugga? Men jag måste också försöka ta tag i lite planering känner jag, får bli innan jag lägger mig tror jag ;)
Saknad: Som sagt jag saknar en hel del som jag inte nämner här...men om jag ska ta ngt utanför det  så är det nog lite sömn :)
Planer: Just nu är inte planerna för dagen så himla upphetsande: Planering inför veckan och sömn
Störiga: Min gaaalna rastlöshet, märks att jag inte har tränat idag xD

Min mage!

har sån galen j****a träningsvärk så att jag tror jag dör lite en smula! Men det är bra, det ska kännas att man lever. Imorgon så börjar den nya terminen för mig och jag taggar stenhårt för nya kursen pedagogiskt ledarskap :D

Sweet dream or a beautiful nightmare?

Om jag bara kunde få sluta drömma om honom så skulle det blir så mycket lättre...Jag är så lycklig i mina drömmar och så förkrossad när de rycks ifrån mig. Beautiful nightmares.
Boyce Avenue – Fast Car (ft. Kina Grannis)

Boyce Avenue

Detta är vad jag dör över nu!♥

Fina tjejor

Hade superkul igår med brudarna!!! Måste göras om tycker jag! Idag är man galet seg o andra sidan^^ Ska iväg och träna med Torsler sen, hoppas att man blir lite piggare tills dess ;)

Cocktailparty!

Nu sitter jag och väntar på att åka in till söder och träffa tjejorna! Taggar för en grym kväll!:D Hade det inte varit för att jag är fullständigt ofotogenetisk och ingen konstnär med kameran så hade jag lagt upp bider på kvällen outfit och så vidare ;) men nu skiter vi i det!

Uppdatering om kvällen får ni imorgon ;)

Ny design

Kunde inte riktigt sova än eftersom jag precis insåg att min blogg var skitful! Så nu ser den lite bättre ut...Ser ni inte den nya så tryck F5 några gånger så löser det dig ;)

Nej nu ska jag verkligen försöka gå in för det här med att sova. Ska kanske försöka vara lite pigg till provet och redovisningen imorgon eller vad tror ni?

Natti natti

Och det är så sant

Du finner alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte'. Lite smärta bakom "det är lugnt".

Hmmm..ge mig?

Ja tack

Matte E

Jag lever men nätt och jämt efter matteprovet, vet faktiskt inte riktigt hur det gick...håll tummarna för mig nu folk!
För övrigt är jag på jättedåligt humör just nu och känner inte alls för att plugga inför prov och redovsining imorgon. Inte ett skit!
Men nu ska jag sluta whina i bloggen och fixa lite mat...

Innan jag somnar

Såg det här testet på torslers blogg och var tvungen att göra det...

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

 

Låter som mig faktiskt :D Kanske slutar med att jag blir något av ovanstående, vem vet ;)


Trött tjej

En väldigt trött tjej går nu och lägger sig för att tagga inför slutgiltiga matte E provet imorgon på 4 timmar!
Puss hej leverpastej

Aerobics/dans

Hahaha fyfan va sämst jag var! De körde ett gammalt svårt pass och typ alla kunde...men inte jag och brudarna. Sluta typ med att man gjorde lite som man ville...Haha nej kondition/styrkepass e nog mer min grej asså!

Gett blod

Nu har jag gett blod så att de kan se om jag kan bli blodgivare. Var inte lika läskigt som jag trodde men jag var sjukt nervös! Den 16 ska jag tillbaka dit för att ge blod på riktigt första gången. Torsler ska med då, lite tur tycker jag allt för så kul är det inte att jag vill gå helt själv än :) Men det känns ändå bra att göra ngt för att hjälpa!

Ikväll ska brudgänget träna igen, den här gången dans/aerobics...jädrar i mig vilka hurtbullar vi har blitt! :D Nej nu ska jag dö lite i soffan innan det bär iväg igen.

Blodgivning

Imorgon så ska jag gå och kolla mitt blod för att se om jag kan bli framtida blodgivare. Hoppas verkligen att jag kan blir det, skulle vara skönt att veta att man kan hjälpa människor. Det kan ju faktiskt vara en själv som ligger där någon dag och behöver blodet. Jag tycker att alla som uppfyller kriterierna borde gå och testa sitt blod och böja ge!
Jag meddelar imorgon om hur det gick, är faktiskt lite nervös!
Over and out

Första dagen efter julen

Inte superspejsat glad att vara tillbaka i skolans rytm även fast jag är glad att få se alla goa människor! Dagen har spenderats med plugg inför slutprovet i matte E som går av stapeln på torsdag (jippie kay yey...eller nja)! Men nu vidare till roligare saker :D Idag har jag, min mor, syster samt ett stycke Edling varit och tränat för första gången tsm på friskis och svettis :D Så jag lär ju vara lite mosig imorgon, men vad gör man inte för hälsan (eller ngt liknande)!
Taggar satan för den 30e, men vad som händer då avslöjar jag när jag har lust ;)
Puss och kram


Nyårslöften

Jag brukar inte lägga några nyårslöften, eller jag har kanske inte känt att något har behövt förbättras förut men jag tänkte att jag ska försöka mig på några i år:
  • Inte hålla allt inom mig - är något fel så måste jag ta upp det direkt innan jag börjar bygga upp det inombords och mår jättedåligt över det. Jag är en hejjare på att säga att det är bra fast det inte egentligen är det.
  • Inte tänka för mycket - man tänker gärna sönder saker då och jag är väldigt duktig på att tänka mer än jag agerar. Inte lika bra tycker jag.
  • Lyckas spara pengar inför sommaren - så att jag kan resa
  • Sätta mig själv mer  i centrum
  • Ha jävligt kuuul! :D

Tillbaka till verkligheten

Det var skönt så länge det varade. Har haft ett underbart jullov, verkligen behövligt. Spenderade julen med och nyår med lite vänner här hemma. Riktigt nice ;) Jag har även hunnit fylla 18 och gå ut på krogen, RIKTIGT nice tycker jag personligen! :D Förutom det har man hunnit med att träffa folk, shoppa, jobba, övernattning, levt med Edling som roommate, hemma spa:at med brudarna, gå på bio osv. Och under all denna tid så har faktiskt inte haft någon lust att sätta mig ner och dokumentera. Riktigt illa att jag bloggar när jag inte har ngt och göra och då blir det ju inga kul inlägg. Knasfia jag är, får försöka bli bättre på att dokumentera det roliga! För det är ju superkul att kunna gå tillbaka och se vad som egentligen hände.

Det känns i vilket fall lite trist att behöva gå tillbaka till det osociala livet som man lever som äkta naturare. Som tur är så varar detta tillstånd endast i ett halvår till. Detta halvår kommer dock att fyllas med diverse skivor och förhoppningsvis roliga äventyr på krogen och i ren allmänhet. Stay tuned people! ;)

RSS 2.0