Jahopp...

Förkylningsträsket har anlänt....fan oxå!

Studiedag

Igår kväll så hade jag, Martin och Mich det mys hemma hos honom. Me and my boys^^ Vi käkade B&J, kollade serier och spelade ps3. Supermys faktiskt :D
Sen sov jag över hos pojkvännen, underbart o somna med sin pojkvän nyduschad med nya lakan och när regnet öser ner utanför. Nästan för bra för att vara sant!
Idag vaknade vi och åt brunch, sen tog vi en promenad vid sjön. Det är verkligen höst nu!! Efter det så var vi tvingade att plugga pga av inlämningarna på fredag i svenska och historia. Jag e äntligen klar med skiten!:D
Nu får ni ha det så bra!
leverpastej

Underbart

Underbara vänner
Underbara människor
Underbara stunder
Underbar pojkvän
Underbar helg
:D

Gåshud och fullständig förälskelse

Three days grace nysläppta album!
Gud va jag älskar dem...
Lyssna på World so cold och Break.
Mhmmmmm...<3

Hjärntvättad!

haha kom på en sak, när vi satt på fysiken idag så visar läraren ett tal där en person flyttar en nämnare helt fel i ett bråktal...alla typ garvar seriöst som om det var ett skämt xD
är man hjärntvättad eller vad? xD
haha kom på en sak, när vi satt på fysiken idag så visar läraren ett tal där en person flyttar en täljare helt fel i ett bråktal...alla garvar seriöst som om det var ett skämt!
är man hjärntvättad eller vad?! xD
höhö jag kan räkna ut roten ur två i kvadrat..naturskämt på högst nivå!!
shit va vi kan vara tråkiga XD

Rubriker är överskattat

Den här veckan är det lite mindre i skolan och det gör en lite ställd... Det känns hela tiden som om jag missat ngt!
Fast så länge jag inte har gjort det så är jag nöjd och glad att slipper att plugga mig galen.
Hösten gör sig påmind...dvs det blir mörkare, är det någon förutom jag som känner att man blir lite segare och deppigare? Fast det är mysigt med höst/vinter med^^ Sitta inne vid en brasa med en kopp te och en bra film. Mm...underbart mysigt!
Imorgon är det onsdag vilket kommer resultera i en otroligt trött och sliten Maria imorgon pga av mitt asjobbiga schema som betyder Matte, kemi och fysik + bandet på kvällen. Jippie för onsdagar...!!
Höstlovet är min nya älsklings dagdröm.
nej nu ska jag nog lägga mig med engelskaboken och vara lite duktig innan jag somnar :)
Puss på pannan

Snygga skor men trött i fötterna

Hm....jag orkar inte skriva en massa nu. E galet trött, men jag sammanfattar:
  • Ingen lust till att plugga idag
  • Bara fysiklektion (jippie! Även fast fysiken inte är särskilt jippie)
  • Drog till stan vid ett/två nånting med Älsklingen, Mich och Edling som jag för övrigt ingått partnerskap med från och med idag xD (eller vad säger du Emelie?)
  • Gick på chokladfabriken (underbart ställe, åk dit om ni inte vart där!!)
  • Shoppade skor (högklackat, varav rubriken) som är assnygga!!
  • tittade runt på stan
  • Kom hem och åt och kollade film
  • Och nu somnar jag kära läsare (om jag ens har några som orkar kolla in här xD)
God natt på er!!

Känslosvacka...

Vissa dagar eller veckor, vaknar man varje morgon och känner sig som världens mest misslyckade person. Vissa veckor, händer all skit på samma gång. Vissa veckor borde verkligen inte få finnas. Det här är en sån vecka, där tårarna som nästan aldrig rinner på min kinder väller fram utan slut.
Hoppas på nästa vecka istället...

Det kan komma plötsligt...

Fick reda på att min morfar kollapsat igår, fick idag reda på att det var en hjärtattack...
läskigt hur det kan verka bra en dag och slå till så hårt nästa.

Det här e en sån grej

Som kan få mig att lacka när jag inte är glittrande glad innan: msn fuckar ur och jag kan inte skriva till någon!
fast det är inte så farligt om man jämför med dagarna då alla elektronikprylar bara får för sig att de inte ska funka så fort jag ska använda dem. Eller dagar då allt bara går åt helvete t.ex:
Man vaknar på morgonen lyckligt ovetande om dagen, det börjar med att man lyckas hälla mjölk över tröjan som det tog ett tag att välja ut i den dagliga "vad-ska-jag-ha-på-mig-idag"beslutsamhets ångesten och självklart över hela golvet. Bara o torka upp mjölken ståendes på alla fyra, trött som en väckt björn som legat i ide, och sedan hitta en ny tröja. Än sålänge så är man inte så lack, det kan man ta. Men sen kommer resten av dagen...håret är statiskt och lägger sig slickat runt öronen, mascaraborsten råkan man självklart köra in i ögat eftersom man är för trött för att orka hålla koll på kroppen. Vilket oxå resten av dagen leder till att man slår i allehanda saker och slutar dagen som ett åskmoln med oräkneligt antal blåmärken.
Så ser en verkligt dålig dag ut för mig och det här är verkligen saker jag råkar ut för. Så nu i jämförelse med det första jag sa så är jag glad ändå^^

#¤%&/()`?=)(/&%¤T&(/)= och Morr på plugget

Verkar som om några i alla fall har skickat in lämplighets ansökan till lumpen, får se om man se duglig sen;)

Humöret idag:
Trött
Seg
Tankspridd
Glad
Detta har lett till att jag inte har haft någon som helst lust till att pluggamoch fixa alla grejjer som ska vara klara på fredag (tack gode gud att det är till på fredag och inte tills imorgon som jag trodde ett tag mitt på dagen idag:S)!
Det som ska vara klart den här veckan är:
Engelska - Skriva ett brev till en förläggare om en valfri nyhetsartikel
Historia - sidor som ska vara lästa i boken
Svenska - Grupparbete om renässansen, individuellt arbete(?)
Matte - Veckans uppgifter
Psykologi - Reflektionslogg om ett depressionsfall
Fysik - uppgifter för veckan
Kemi - lära mig 20 grundämnen
Glömt ngt ni som vet?
nej usch jag blir ju lite deprimerad, orka INTE INTE INTE plugga!!!!

Lumpen tjejer?

Någon tjej som skall göra lumpen?
har precis skickat in min lämplighetsansökan, någon annan som gjort det?

Söndag = insikten om måndag

På söndagar inser man att det är måndag nästa dag, vilket betyder att den lite tråkigare verkligheten tar vid igen och att man måste slita sig upp på morgonen för att fylla huvudet med kunskap. Man sörjer att man inte kommer få sova när man vill och man sörjer att man inte kan hitta på lika mycket roliga saker så spontant som de kommer på helgen. Jag har haft en jättemysig helg och längtar inte direkt efter skolan igen, speciellt inte efter imorgon då jag har fysikdiagnos. Blääää...

i fredags var det ett gött gäng hemma hos mig och kollade på film och åt äppelpaj som jag och Martin hade bakat (suuupergod var den, men vad att förvänta sig det var ju vi som hade gjort den;)). Igår var jag, Martin och Hannes och kollade på Inglorious Basterds. Den var verkligen grym men också så otroligt brutal och rå! Jag kan rekomendera den men inte om man är känslig för våld ;)
Nej nu ska jag försöka uppbringa lite kraft till att plugga fysik.
puss hej!

Psykologi och filmkväll

Kom precis ut från min 2,5 timmars psykologilektion. Det är nått galet kul med psykologin! Glad att jag ska läsa psykologi B oxå ;)
Ikväll blir det filmkväll hos Robin tsm med mich, edling och Martin.
hoppas att det inte blir någon skräckfilm, hatar verkligen skräck!
Men det kommer nog att bli supermysigt anyway:D
förhoppningsvis blire inglorious bastards på lördag, ser verkligen fram emot den filmen...alla säger att den ska vara bra. Någon som har sett den?
hare gött, nu orkar jag inte skriva längre!!

This time

Hatar blåsor i munnen som gör att man inte kan äta utan att det gör ont!
och från det till ngt helt annat, en låt som e superhärlig:
Partey!!

Gäller att ta sig tid!

Det gäller att hitta tid till allt just nu känns det som!
Man måste hitta tid till plugget, polarna, pojkvännen osv osv.
Samtidigt måste man försöka hitta motivationen till att plugga och styrkan till att inte låta allt bero för att göra det som man egentligen vill. När väl helgen kommer och man kan hitta på allt som man har velat göra hela veckan så är man så otroligt trött att även om man gör det så blir det inte med samma glöd som när man är helt utvilad och obekymrad över plugget. Så min sammanfattning är att veckorna blir ganska så trista just för att man vill så mycket och aldrig kan!
Vilket suger...
Men med vilja går allt antar jag;)
gäller att hålla sig positiv även fast allt känns piss för annars går det mer åt helvete, men det är ett helvete det med ibland.
Kom hem för inte så länge sen btw, har suttit kvar med Martin och Hannes i skolan och pluggat tills vi höll på o dö av hunger. Lär väl bli många sådana eftermiddagar och kvällar framöver...bästa folket att sitta kvar o plugga med däremot;)
nu längtar jag till helgen!

RSS 2.0