Sista dagen i fullständig frihet

Imorgon börjar allvaret igen, skolan börjar!

Som vanligt kul o se alla men jag pallar inte med att starta igång hjärnkontoret igen och förväntas vara smart.
tvåan ska enligt alla oxå vara den jävligaste biten i gymnasiet. Men det här löser vi :D kommer nog bli grymt kul i vilket fall!

Imorgon kommer även min älskling hem och jag är otroligt impad över att han lyckades cykla till Göteborg!

Och vad ska man klä på kroppen imorgon då, lär väl bli någon man bara slänger på sig som vanligt xD

hare gött småsparvar!

pöss♥





Blond

Idag har jag:

  • Städat med tillhörande musikdunk i hela huset och otroligt sexig dans och sång *host*
  • Låtit emelie färga håret på mig - blonda slingor, så inte en extrem förändrig den här gången.
  • Borjat att läsa sista harry potter boken som jag glömt bort
  • och gjort upp planer för den ständigt minskande tiden som jag har kvar av sommar lovet, snyft!

Imorgon blir det stranden med kompisar, lördag- middag med föräldrarna och gamla familjekompisar, söndag - fixa med bilder hos Edling. Måndag - Dagen då skolan börjar och den asociala eran börjar igen, suck.

Om det är någon från naturplaneten som orkar med att läsa min blogg, när börjar vi på måndag? ^^

Puss på er!!♥







Musik gör en på så bra humör

Och det är speciellt ett band som jag lyssnar sönder nu och mer speciefikt ett album som de har gjort.


Every time you turn around

Open your eyes

You don't belong
Jag älskar hela plattan så det här är bara några smakprov ;)
Hare gött det ska i alla fall jag!

Om ni undrar...

Vart jag tog vägen så blev det lite ändrade planer och jag hamnade en sväng i både norrköping och kalmar då alla andra människor drog från sthlm och jag inte pallade dra fötterna efter mig i väntan på alla inkl. min pojkvän som jag inte sett på hur jävla  länge som helst. aja, vad gör man inte. Älskar ju honom i vilket fall så det är väl bara o vänta dig födärvad. 

träffade precis Edling och just nu blir jag lite(läs överjävligt) trött på manssläktet i allmänhet. ja jag e lite förbannad faktiskt och förlåt om jag drar alla över en kam man jag orkar inte vara särskilt diplomatisk. Man kan ju inte alltid vara en ängel och vara hänsynsfull mot alla. Eller?!  

nej jag ska sluta vara så neggig om allt nu. 

Imorgon ska jag träffa Dennis en sväng, ska bli kul o se honom. Var lite för länge sedan nu. Kanske hinner med o fira flexiboy på hans födelsedag också hos Edling. 

Gud jag känner mig inte som mig själv, jag e inte den här förbannade personen. 

nej men hopp schnopp på er alla, nu blire film!♥



Lite avis e man allt

Glömde säga att Martin idag gick på madonna koncert (han och hand familj lyckades fixa biljetter till hennes koncert i Tallin) och liite avis e man ju allt^^

Älskar koncerter!

Muse nästa :)



Årsta havsbad

Idag var jag på Årsta havsbad tillsammans med Edling och hennes familj. Det var helt underbart väder så vi schteekte ordentligt! Fick tillbaka lite färg i alla fall även fast man inte kan mäta sig med wannabe negressen Edling xD

Imorgon fyller hon år oxå så då blire party med goa människor ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film hade jag tänkt. 

åh jag har såå mycket tips om musik sen...men det får bli senare för nu orkar jag inte.

/ Mia

Nu fick jag lust att börja skriva här igen

Det har hänt otroligt mycket och jag vet egentligen inte alls i vilken ände jag ska börja. Sommaren har vart upp och ner samtidigt som den har vart underbar. Jag har vart superlycklig och fullständigt förtvivlad. jag har haft dagar som har vart fantastiska och dagar som har vart tortyr. Men jag börjar i den här änden...

Jag har vart i 7 länder i sommar om man inte räknar med Sverige. Familjen och jag bilade ner genom Europa då vi hade fått hyra en lägenhet genom pappas jobb på Franskarivieran. Eftersom vi ville se lite mer av Europa så tog vi bilen dit och hem. Så för att sammanfatta det kort så har jag varit i:
  • Danmark
  • Tyskland
  • Frankrike (vi stannade på rivieran i en vecka)
  • Monaco
  • Italien
  • Schweitz
  • Österike
Helt underbart att få se så mycket och med det fantastiska vädret! Men självklart...och som är väldigt typiskt mig, vääääldigt typiskt mig...så lyckades jag bli sjuk i 3 dagar av de 7 vi var nere på franska rivieran! men men vad gör man. Resten av tiden där nere var helt otrolig!

Kommer kanske upp lite bilder här sen ;)

Jag har oxå spenderat två veckor i sträck 24/7 med Martin vilket var så otroligt mysigt! 
Vi var på Öland på hans landställe och på mitt landställe en bit utanför kalmar. 

Men allt har inte vart prima i sommar heller. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv förut och gråtit så många tårar över en person som jag har gjort i sommar. Ibland önskar jag att jag slapp släppa människor nära inpå mig alls, så slipper man att få sitt hjärta sönderstrimlat så fort det går åt skogen. Men om man inte gör det o andra sidan så lever man ett fattigt liv. Det som inte dödar en gör en starkare antar jag. En gång kan jag ta men två gånger tar jag inte däremot. Men just nu är jag lycklig igen för det har löst sig, för gott hoppas jag :D så nu sätter jag punkt för den historien.

För övrigt så räddar faktiskt musik livet på en ibland asså, men kan må så jäkla dåligt och på något sätt så håller den ändå humöret tillräckligt på topp för att man inte ska deppa sönder. Eller vad säger ni? :P

Aja från deppträsket till ngt annat. Den 1:a augusti firade jag och Martin 6 månader tsm! ett halvår!
smått galet. Han var så galet söt. Sushi, Badkar, bastu, ben & jeery's (chunky monkey såklart) och mys framför film på kvällen. Gosh it was wonderful!

Men nu har han dragit IGEN för att vara borta i två veckor. Tidigare var vi ifrån varandra i en månad. Suck!! Varför vara borta hela sommaren för? :( HATAR att sakna, värsta som finns...

Nej men nu ska jag sova!!

Godnatt <3














RSS 2.0