Hahahha min humor

Det här är typ jag!

Positiv

Nej nu ska jag bli positiv. Jag har på senaste tiden mest bara klankat ner på saker och ting och varit allmänt emo så nu jävlar!

Tre bra saker om idag:

  • Fick sovmorgon :D
  • Försökte plugga fysik och det känns ändå som om jag fattar
  • Jag har chattat med Edling och det var underbart! Saknar henne massor!

Hade jag haft tiden

Så hade jag:
Satsat på musiken, fotat och ritat mer...tänk om man kunde få tiden till att göra det
Ritad av mig för länge sen.

Studiedagar

Idag och imorgon har jag studiedagar. Och för min del kommer de verkligen att behöva vara STUDIEdagar då jag har fysikprov på onsdag eftermiddag och inte (enligt mig) kan ett skit (på ren svenska). Imorgon blir det antagligen pluggdejt med både Torsler och Tildis. Gud vad jag inte vill sätta mig med fysiken nu, men ja jag har inget val :)
Puss och smek

En vecka från helvetet är över

Nu är i alla fall denna vecka över! Pweh! skönt som satan för den var INTE kul :P Kemiprovet idag gick åt helvete, men sånt är livet. Man kan inte ligga på topp jämt. Även fast det svider i min prestations-själ. Nästa vecka är det fysikprov och jag kan INGET, blir spännande. Ikväll lär det bli tidigt sänggående efter att ha tjockat mig rejält i soffan. Har varit helt död hela dagen och det blev inte bättre av att gå och fika med Anna och Tilda smälla i sig största muffinsen (A) Imorgon kväll så ska jag iväg på en kompis koncert. Ska bli kul :) Lyckades flörta med mig Torsler dit med, yey! Sen blir det nog filmkväll. Me likey!

Nej nu ska jag fortsätta laga lite mat!

Blodet droppar blooodet droppar

Nej men idag så var jag och gav blod ordentligt för första gången. De tappade mig på 4,5 dl blod. Inte det mysigaste i världen kanske, har varit groggy sen dess. Men det är för en bra sak och jag hade uderbara Torsler med mig som sällskap ;) Från en sak till en annan så har jag SJUUUUUKT mkt att göra i skolan och är stressad värre än en ekorre på crack så ifall jag inte uppdaterar konstant så är det för att min näsa har vuxit fast vid t.ex. en kemibok och jag inte kan se dataskärmen pga denna åkomma. Återkommer när livet i alla fall för ett tag har återgått till en puls på under 120.
Kyss och smek

Allt har gått dåligt idag!

Nej det är INTe för att det är alla hjärtans dag, den är ändå inte så viktig för mig. Utan det började i morse med att bussfan inte kom på typ en halvtimma så att jag halvt frös ihjäl i den 19 minus gradia kylan! Är så trött på skiten. Sen är jag stressad :( Nej ingen bra dag idag. Hoppas på en bättre imorgon!
Nya favvolåten!

Me no likey snow no more!

Skönt att vara hemma idag pga snön, men jag hoppades stenhårt på en tidig vår :( Tycker vintern kan ta slut NU!

Sugar

Note to self... Don't eat it constantly. Vill INTE hamna i ett sockerberoende igen. Ska dra ner nu!


Svenska C

Sitter och skriver på inlämningsuppgifterna i svenska som ska vara inne dels imorgon och dels på fredag. Skriver ett argumenterande tal till på fredag, skriver om hur kontanterna borde avskaffas. Lite kul att skriva om faktiskt. Men nu är jag trött och fortsätter imorgon. Jag ahr tyvärr inget roligt att meddela herrskapet idag. Puss hej

Fel sida

Idag vaknade jag upp på helt fel sida. Känner mig deppig och ledsen. Samtidigt strålar solen som om den försöker gottgöra sin frånvaro. Känns som om den nästan hånar en. Men jag ska gå ut idag och försöka fånga några ynka solstrålar och få lite luft. Efter det så blir mitt humör förhoppningsvis bättre. Så mycket tankar idag. Så mycket som ligger och bubblar inom mig. Måste ta och göra ngt åt dem snart.

Från en mindre uppåt chey idag

Nehepp

Nej ibland så säger kroppen stopp, blev ingen vinkväll med Tilda utan snarare snorpapper och mycket sömn :( Aja man kan inte styra allt :)

Hemma från KNC

Snodde denna på oss alla från FB. Det har varit en intensiv vecka men med mycket skratt när vi inte jobbade. Vi lyckades få organismer att bli självlysande och vi har spelar massor av kort. Nu känns det superkonstigt att komma hem till ett tomt hus. Tycker faktiskt inte om det. Jag är nog en vääldigt social människa av mig :) Känns konstigt att det är så lite folk här haha. Ikväll så kommer Tilda över för lite skitsnack, ska bli kul att se henne igen^^

Nej nu ska jag sitta här och känna mig lite ensam :) Puss puss

RSS 2.0