Nu är det lov!:D

hurra!!
Lisztomania - Phoenix
Nya favolåten!
Nej nu ska jag sova ordentligt för en gångs skull!
Natti

:D

Snart lov, svenskan e färdigskriven, allt flyter på...det känns bra!

 

Gud vad det känns bra just nu!!

 

Iaf, jag har vart på ett genrep för Lo Kauppis nya pjäs Bergsprängardöttrar med psykologin. Otroligt gripande pjäs och väldigt kul att se. Häftigt att få möta Lo Kauppi oxå som är författare till boken vi läser i psykologin och som handlar om hennes minst sagt traumatiska liv. Häftigt att se vad som hände med henne och att hon faktiskt inte är en fiktionär figur.

 

Enda problemet var att det var ända borta i Hallunda, Botkyrka och bussen dit (tunnelbanan röda linjen går ju inte) tar 3 miljoner år på sig att ta sig dit och hem!!

 

Själva tiden hade inte vart något problem om det inte hade vart så att jag blev brutalt kissnödig på vägen hem :s Trodde seriöst att jag skulle explodera. Satt hela bussresan och planera för om jag skulle hoppa av och kissa bakom närmaste snödriva. Men jag och Milad som åkte tillsammans med mig lyckades komma till Gullmars och jag var ju tvungen att hänga med in i skolan för jag SKULLE KISSA! (som jag fint skrek till Adam som frågade vad jag höll på med när jag sprang genom skolan, tur att alla redan vet att jag e konstig)

 

Jag kan bara säga en sak, det var en ren orgasm när jag väl fick kissa. Sen kunde jag lugnt ta mig hem sista biten.

 


Finns inget bättre än goa vänner

Nu känns livet sååå mycket bättre!! Ni anar inte...att det kan vara så otroligt skönt att bara ha någon och snacka ut med och bara vara fullständigt sig själv med.
Face to face - daft punk
Knarkar denna låt idag! Helt underbar!
Nej nu ska jag ta resten av dagen ledigt för en gångs skull, känn på den :D
Pussar ♥

Jagad

Jag känner mig jagad, som om jag inte får sitta still som om någonting är helt fel. Känner mig väldigt ur balans och antagligen stressad. Just nu vandrar jag mellan att vara glad och ledsen och mitt i allt så känns allt så fel. Sen blir jag helt likgiltig till allt...
Hoppas att det går över.

Inte världens bästa

helgen kunde ju ha varit bättre, milt sagt. Fredagen spenderades först i skolan tills klockan var typ 5 sen åkte Martin och jag hem till mig och hade det bra (som alltid). Men lördagen var lagom jobbig och känslosam. Och söndagen idag då, jag har i alla fall gjort klart fysikuppgiften, men älsklingen är ordentligt sjuk och mår inge bra. Lagom kul :(
Suck nej nu hoppas jag på en bättre vecka...för alla.
Pussar

Varför kan det inte vara lördag hela veckan?

Eller typ på göra om och återuppleva vissa saker?
7 days - craig david
Kolla videon, den e lite kul faktiskt!!

Hello Seattle

Owl City
Orkar inte skriva idag så det får bli en mysig liten låt istället.
Puss på magen!♥

I'd like to make myself believe

Jag är trött just nu och det har tyvärr vart väldigt tråkig på bloggen ett tag nu. Har lite bloggtorka.

Har haft lite ont i halsen idag, gick och tränade ändå...(även fast bussarna strulade och det var så kallt att tårna dog) och sen har jag fått ett sånt brutalt sockersug på senaste tiden. Helt galet...får typ abstinens. Observera att jag tidigare knappt kunde äta socker/godis utan att det tog stop för att det blev för mkt... mysko.

aja... ni får ha det så bra, jag orkar verkligen inte skriva mer idag.

Puss

 

 


Valentine's day

Ja jag vet att det inte är alla hjärtans dag idag, men baby och jag var och så filmen med samma namn. Supergullig film verkligen! Fullsmockad med kända skådisar:

Ashton Kutcher, Topher Grace, Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Julia Roberts, Emma Roberts, George Lopez, Queen Latifah och Taylor Lautner

Kan verkligen rekommendera den :D

Hela den här dagen har vart supermysig och filmen var grädden på moset. Jag har en underbart söt kille, helt otroligt vad jag älskar honom, har aldrig tråkigt när jag är med honom. Men o andra sidan är det svårt att ha tråkigt med sin absolut bästa vän.

Nej nu ska jag fortsätta kvällen, tyvärr själv men det kan vara superskönt det med^^

 



Grym kväll!

Det var verkligen skitkul igår på Dennis 18års fest! Alla var jättetaggade och glada, så det var verkligen lyckat :D
Det blev ju kanske inte lika lyckat senare på kvällen där med skärsår och grejer men i det stora hela så var det verkligen en lyckad fest.
Nej nu ska Martin och jag hitta på ngt kul o göra!
pussipuss

Taggitaggitagg

Kom hem från träningen för inte så länge sen, flummig/pigg och trött samtidigt. Ja jag vet mysko blandning, men man får såna grymma endorfinkickar av att träna. De körde ett hårt pass idag, lyckades trampa lite tokigt med vänsterfoten men än så länge verkar den hålla. Har i alla fall precis käkat och ska nog ta o hoppa in i en dusch, wonderful!
pussar!
ps. Jag har för övrigt kanske ett sommarjobb på vattenfall på g, känns sweet :D och jag kommer få största blåmärket på foten som jag även trampade snett med :S

Haha nej jag orkar inte!

Skriva, men jag kan i alla fall säga att jag har haft en otrolig helg som mest har spenderats med min obiologiska tvillingsyrra Edling!

Jag saknar för övrigt min pojke som har suttit och nattgibbat hela natten och tycker att han kan komma hit och göra min dag ännu bättre, min lilla tröttis (a)

Nej nu ska jag avsluta den här dagen med glass, tvätt och bok!

Ps. Fysiken gick asbra (i mina ögon)!! Gud va glad jag blev!!



Väntar

Sitter i skolan och väntar på att kören ska börja, borde utnyttja tiden till att plugga men ja xD jag hamnade ju här istället^^ Kommer bli en supermysig kväll, efter kören ska Martin och jag iväg och handla massa god mat som vi ska laga och sen så kommer Edling, Robin och Mich över. Imorgon blire tjejkväll med brudarna, kommer bli sååå grymt!!
Nya favvon: Last to know - Three days grace
Puss

Snart fredag, snart fredag, snart fredag

Jag e så galet trött...
på allt som har med skolan att göra och ännu mer vad som har med vädret att göra. Nej nu ska jag först äta sen lägga mig i ett bad tsm med min psykologibok...
pussipuss♥

Trigonometriska funktioner, radianer, sammansatta joner, termodynamik

Jadu det är inte lätt att pressa in allt i huvudet och ibland känns det ganska hopplöst att man ska lyckas banka in allt. Så kändes det i alla fall idag, kemin kändes hopplös och fysiken fattade jag inte alls. Men nu känns det bättre efter att ha suttit och intensiv-pluggat lite fysik med mig personliga coach och lärare, min underbara pappa. Så nu känns livet mkt bättre igen.

 

har även lyckats skriva ihop ett personligt brev så jag kan börja söka sommarjobb + letat massa sommarjobb. Önskar jag var 18, hittade några bra jobb. Men de kräver som sagt att man är 18 fyllda. Bajs på det.

 

Nej nu ska jag hämta ngt o äta och kolla när far min lirar Ps3

 

Puss



Väntar på träning

Sitter och äter äpple och väntar på att åka iväg o träna. Ska bli grymt skönt att träna igen, blev ju ett litet uppehåll där pga. bacelusker. Men nu e jag fit for fight igen, bokstavligt talat ;)

 

onsdag imorgon, värsta dagen på veckan...

 

aja det blir nog toppenbra

puss och kram!



Ett år tsm!

Det känns på något sätt som en lång tid samtidigt som det inte gör det. Jag vet hur ologiskt det där låter men så är det faktiskt. Det har hänt så otroligt mycket! Så mycket minnen tillsammans. Men det är oxå de bra stunderna som har fått tiden att gå så fort. Jag kollade igenom ett inlägg jag gjorde för nästan ett år sedan från alla hjärtans dag och även senare inlägg när vi vart tillsammans ett tag:

 

Igår var första gången jag firade alla hjärtans dag på riktigt, med min pojkvän... 14 februari det vill säga 14 dagar sen jag blev tillsammans med Martin (...shit va fort tiden går!)

Från och med nu så gillar jag den påhittade högtiden för första gången



 

För er som inte gillar puttinuttiga inlägg, sluta läs från och med nu...

Jag vill bara säga en sak: Jag älskar min pojkvän 

Jag har aldrig någonsin sagt det förut så nu vill jag verkligen göra det och dokumentera det... Jag är inte en person som faller lätt och jag har svårt att släppa in folk riktigt nära så när jag säger det så menar jag det verkligen. 

Så nu säger jag det och jag menar det...Finns det en övre gräns för hur lycklig man kan vara så är jag på den gränsen just nu och jag hinner inte ramla långt ner från den gränsen förren jag blir glad igen. Varje gång jag ser honom så åker jag direkt upp till toppen av lycka igen. 

Kommer sakna honom galet mycket när han åker nu på sportlovet :'(




Ja för att kompensera min ilska i förra inlägget vill jag bara meddela att det är på dagen en månad sen jag blev tillsammans med min pojkvän och jag älskar honom till världens ände redan*!!

Det är han och hans nyponsoppa som kommer få mig frisk, jag lovar ;)

pussar

* Jag säger redan för jag är inte en person som älskar folk lätt, skilj på gillar och älskar i det här sammanhanget oxå ;)


Jag blir så glad varje gång jag läser dessa för jag kommer ihåg hur otroligt lycklig jag var just då. Kommer fortfarande ihåg hur konstigt det kändes att kalla honom min pojkvän och hur rätt det kändes och hur upp över öronen förälskad jag var. Jag kommer oxå ihåg vilken omställning det var att helt plötsligt vara två och inte en i beslut.  Det som förvånade mig mest var hur naturligt det kändes. Ibland trodde jag verkligen inte att det skulle hålla tills nu...men tydligen så har det gjort det. Man kanske klarar av motgångar bättre tillsammans när man är bästa vänner oxå.

 

Nu blev det här verkligen ett personligt inlägg.

But I love that little bastard so much<3


Soft dag

Inga lektioner idag, det kan man ju inte klaga på^^

RSS 2.0